مدیریت دانشکده::
پیوند با دانشگاه

شبکه بیت

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

:: قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۹ دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/5 |
ضمن خیر مقدم به کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۹ با توجه به اینکه فرایند ثبت نام و انتخاب به صورت غیر حضوری خواهد بود موارد زیر تاکید می گردد.
فرایند ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان از طریق سایت گلستان انجام خواهد شد زمان و مدارک از طریق سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه اطلاع رساند خواهد شد.
طبق آیین نامه دوره کارشناسی ارشد اخذ ۸ تا ۱۴ واحد در ترم الزامی است بنابراین توصیه می گردد کلیه دروس ارائه شده هر گرایش اخذ گردد.( دانشجویانی که ۹ واحد اخذ نمایند امکان حذف اضطراری نخواهند داشت.)
کلاسها در ترم جاری به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
برنامه دروس هر گرایش و آیین نامه اجرایی دوره کارشناسی ارشد به پیوست است.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق زیر اقدام نمایید.
کارشناس تحصیلات تکمیلی خانم زهرا مرادی تلفن ۷۳۲۲۸۷۷۷
Email: chem_eng_educationiust.ac.ir

مسئول آموزش دانشکده آقای بیکی
beygimiust.ac.ir