فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: گزارشی از برگزاری جلسه مصاحبه آنلاین متقاضیان دکترای سال ۹۹ در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/2 |

به گزارش روابط عمومی، مطابق دستورالعمل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مصاحبه متقاضیان دکتری سال ۹۹ دانشگاه به صورت مجازی آغاز شده و در تمامی ۱۵ دانشکده دانشگاه، به ترتیب در حال انجام است.
مهلت انجام مصاحبه دکتری در دانشگاه علم و صنعت ایران، از ۳۱ شهریور تا ۱۵ مهرماه است. گرایش های قدرت و بیوالکتریک دانشکده مهندسی برق، گرایش های شیمی آلی و شیمی تجزیه دانشکده شیمی و دانشکده مهندسی پیشرفت، در روز اول مهرماه مصاحبه های معرفی شدگان سازمان سنجش در رشته خود را به انجام رسانده اند. برای مصاحبه بقیه دانشکده ها نیز طبق زمان اعلامی در بازه مقرر اقدام خواهد شد.
به گفته مهندس علم جمیلی (معاون تحصیلات تکمیلی دانشگاه)، مطابق اعلام سازمان سنجش، ۳۶۸۷ نفر که حد نصاب علمی آزمون دکتری را کسب نموده اند، به دانشگاه علم و صنعت ایران جهت انجام مصاحبه معرفی شده اند که در نهایت در دوره های روزانه، نوبت دوم و پردیس خودگردان، جمعا ۳۳۹ نفر به عنوان دانشجوی دکتری در این دانشگاه پذیرفته خواهند شد.
در روش مصاحبه آنلاین متقاضیان دکتری به صورت غیرحضوری در جلسه مصاحبه شرکت می کنند و اساتید هر رشته و گروه، در کنار یکدیگر (با حفظ فواصل و رعایت پروتکل های بهداشتی) در دانشگاه، از طریق ویدیو کنفرانس، صدا و تصویر متقاضی را می شنوند و می بینند و بر اساس معرفی و رزومه متقاضی، به وی امتیاز و نمره می دهند.
به گفته دکتر عرب خابوری (مدیر گروه قدرت دانشکده مهندسی برق)، مزیت بزرگ این روش در مصاحبه داوطلبین دکتری نسبت به سیستم حضوری این است که متقاضیان دکتری که ممکن بود در فاصله زمانی کوتاه، در چند دانشگاه از حتی چند شهر مختلف، مصاحبه داشته باشند و قاعدتا نمی توانستند به همه موارد رسیدگی کنند، اکنون به آسانی می توانند از منزل خود در همه مصاحبه های دانشگاه هایی که قبول شده اند، بدون دغدغه و طی مسافت، شرکت نمایند و تغییر و تنظیم روز و ساعت مصاحبه ها مطابق با شرایط دیگر مصاحبه های متقاضی، به سهولت قابل انجام است. وی پیشنهاد می دهد به دلیل این مزایا، در دوران پساکرونا نیز برای مصاحبه دانشجویان متقاضی دکتری از شیوه مصاحبه آنلاین استفاده شود.

گفتنی است مصاحبه داوطلبین دکتری بر بستر سیستم OCW برنامه ریزی شده است. در این روش، اساتید به صورت حضوری و متقاضیان به صورت غیر حضوری در مصاحبه شرکت دارند و اساتید با استفاده از دوربین و میکروفن و از طریق سوال و جواب با افراد متقاضی، پرونده های آنان را بررسی و امتیازدهی می کنند. امکان بارگذاری سوابق و مدارک در این سیستم فراهم است. همچنین از ابتدا تا انتهای جلسه، مصاحبه با فرمت تصویری MP۴ ضبط می شود. اساتید در پایان هر مصاحبه امتیاز دهی می کنند تا سازمان سنجش بر اساس امتیازات، نسبت به معرفی قبول شدگان نهایی دکتری اقدام نماید.
مطابق دستورالعمل تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نتایج پذیرفته شدگان نهایی جلسات مصاحبه تا بیستم مهر در پرتال سازمان سنجش آموزش کشور وارد خواهد شد.

دفعات مشاهده: 2495 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4274