در باره دانشکده::
امور دانشجویان::
امور پژوهش::
آزمایشگاههای دانشکده::
امکانات و تسهیلات دانشکده::
اخبار و رویداد ها::
تماس با ما::
تقویم آموزشی

تقویم آموزشی مصوب نیمسال اول 1400- 1399
اصلاحیه

برنامه امتحانی

برنامه امتحانی نیمسال

اول 1400-1399

اطلاعیه آموزش

اطلاعیه فارغ التحصیلی

اطلاعیه شرکت در امتحان فارغ التحصیلی

اطلاعیه مقطع کارشناسی
اطلاعیه مرخصی تحصیلی

ارزیابی سایت دانشکده مواد :

آخرین اخبار پایگاه

کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی

دانشگاه علم و صنعت ایران

IUST Webmail

:: قابل توجه داوطلبان مصاحبه دکترا ::

ببه اطلاع کلیه داوطلبان مصاحبه دکتری دانشکده مهندسی مواد و متالورژی می رساند جلسه مصاحبه روزهای دوشنبه ۷/۷۹، سه شنبه ۹/۸/۷ چهارشنبه ۹۹/۷/۹ مطابق جدول زمان بندی پیوست برگزار میگردد:
نکات مهم

1. جهت تکمیل، مدارک مورد نیاز جهت آپلود در سیتم گلستان و اتصال به سیستم مجازی در روز مصاحبه  به اطلاعیه های مندرج در سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه http://pga.iust.ac.ir    مراجعه فرمایید.
  2. اهتمام بر این است که روند انجام مصاحبه مطابق جدول زمانبندی انجام پذیرد، ولکن با توجه به تأخیر غیر قابل پیش بینی در روند مصاحبه، داوطلبان گرامی لازم است ضمن فراهم آوردن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مناسب تا اتمام روند مصاحبه خود در دسترس باشند. (حد اقل نیم ساعت قبل از زمان شروع جلسه داوطلبان آنلاین باشند.)
  3. عدم حضور داوطلب در بازه زمانی تعیین شده غیبت تلقی می گردد و امکان انجام مصاحبه در زمانهای دیگر مقدور نمی باشد.

دفعات مشاهده: 203 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4240