درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

:: اطلاعیه ثبت نام
:: قابل توجه پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹
:: قابل توجه دانشجویان ورودی مهر ۹۹ کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان ده محقق برتر جهان در حوزه مکانی یابی خودکار خطاهای نرم افزاری معرفی شد
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: اطلاعیه برگزاری آزمون زبان MSRT در سال ۱۳۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/25 |
بسمه تعالی
به اطلاع می‌رساند به‌علت شیوع ویروس کرونا و محدودیت ظرفیت (۵۰ درصد) در برگزاری آزمون و همچنین ضرورت شرکت در آزمون‌های جامع دوره دکتری، ثبت‌نام با الویت از متقاضیان دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی انجام می‌گیرد.
ثبت‌نام آزمون به مدت ۳ روز انجام می‌گیرد. در دو روز اول فقط دانشجویان دوره دکتری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی (بر اساس اطلاعات دریافتی از سامانه‌های آموزشی دانشگاه‌ها) امکان ثبت‌نام خواهند داشت. در صورت تکمیل نشدن ظرفیت حوزه‌های برگزاری در روز سوم داوطلبان سایر مقاطع نیز می‌توانند ثبت‌نام نمایند .

تاریخ ثبت‌نام و  برگزاری آزمون:
تاریخ برگزاری: جمعه ۱۱ مهر  ۱۳۹۹ (صبح)
تاریخ ثبت‌نام: ۲۳ شهریورماه ۹۹ از ساعت ۱۳ لغایت ۲۵ شهریورماه ۹۹ ساعت ۱۶

ضروری است قبل از شروع ثبت‌نام، متقاضیان محترم نسبت به تشکیل پروفایل و ثبت اطلاعات فردی آزمون زبان اقدام نمایند. لازم به ذکر است پس از تایید اطلاعات فردی آزمون زبان توسط کارشناسان سازمان امور دانشجویان، امکان ثبت درخواست آزمون زبان وجود خواهد داشت.

لینک اطلاعیه در سامانه سازمان امور دانشجویان

دفعات مشاهده: 572 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4240