مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت(کارآموزی،امریه)::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 99
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای علی رضا سبوح ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/24 |
چکیده
در این رساله در گام نخست، نحوه مواجهه صنعت با پدیده ناپایداری (رله خروج از همگامی) مورد بررسی قرار گرفته و نقاط ضعف اساسی آن احصاء شده است. سپس، برای جبران این مشکل، راهکار پیش‌بینی ناپایداری ژنراتور با استفاده از سه روش ارائه شده است. این روش‌ها در ابتدا اثبات ریاضی و مفهومی شده‌اند و جهت راستی آزمایی در شبکه‌های متعددی (سیستم‌های قدرت استاندارد IEEE و شبکه برق ایران) نیز مورد آزمون قرار گرفته‌اند. الگوریتم‌های معرفی‌شده، مبتنی بر داده‌های محلی ژنراتور هستند و با حداقل زمان محاسبات و تأخیر انتقال اطلاعات، خروج از همگامی واحد تولیدی را به‌صورت برخط پیش‌بینی می‌نمایند. کلیه این روش‌ها بر اساس مفهوم پایداری ژنراتور سنکرون بوده و قابلیت اطمینان نسبتاً خوبی دارند. زمان پیش‌بینی روش‌ها نیز نسبتاً زودهنگام بوده و فرصت مناسبی را برای بازگرداندن ژنراتور به شبکه فراهم می‌سازد. این معیارها عبارت‌اند از:
• سطوح برابر در حوزه زمان،
• انحراف سرعت-توان شتاب‌دهنده،
• انحراف سرعت-مشتق سرعت.
سپس، از نتیجه روش پیش‌بینی و زمان باقیمانده تا وقوع ناپایداری استفاده شده تا توسط دو روش منتخب، ژنراتور به شبکه بازگردانده شود. ساختار مفهومی ترکیب بهبود پایداری گذرا با نتایج یک یا چند الگوریتم پیش‌بینی لغزش قطب، یکی دیگر از نوآوری‌های این رساله محسوب می‌شود. لازم به ذکر است تمرکز اصلی رساله بر پیش بینی ناپایداری گذرا استوار شده است.
دفعات مشاهده: 52 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4240