مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

امروز: یکشنبه مورخ 9 آذر 1399

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: ارتقا آقای دکتر سیدمرتضی مسعود پناه از مرتبه استادیاری به دانشیاری
:: اطلاعیه ثبت نام
:: قابل توجه پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹
:: قابل توجه دانشجویان ورودی مهر ۹۹ کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی
:: عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان ده محقق برتر جهان در حوزه مکانی یابی خودکار خطاهای نرم افزاری معرفی شد
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: تفاهم‌­نامه همکاری مشترک بین گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و گروه لجستیک و زنجیره تأمین دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/20 |

تفاهم­‌نامه همکاری مشترک بین گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و گروه لجستیک و زنجیره تأمین دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران توسط طرفین امضاء و تبادل شد. هدف از تنظیم و اجرای این تفاهم‌نامه ایجاد همکاری و هم‌افزایی توانایی طرفین در ارائه خدمات و اجرای پروژه‌های مشترک علمی پژوهشی در زمینه‌های مطالعه، طراحی، و پیاده سازی سیستم های لجستیک و زنجیره تامین، فرآیندسازی و سایر حوزه‌های مشترک در صنعت داروسازی کشور می‌باشد. بدین ترتیب، امکان مشارکت‌های علمی دوطرفه فراهم شده و هر دو دانشکده می­‌توانند از توانمندی­های خود در راستای بهبود این مشارکت بهره ببرند. در همین راستا آقایان دکتر حسینی‌مطلق و دکتر یعقوبی به عنوان نمایندگان گروه لجستیک دانشکده مهندسی صنایع معرفی شدند.

دفعات مشاهده: 174 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4240