معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
امام صادق (ع) فرمود:
تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیده‌تر است.
«مکارم الاخلاق، ص 281»

:: پویش مواسات مومنانه عید غدیر ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/5 |
پویش مواسات مومنانه عید غدیر
در منطقه محروم شهرک گلها و خورشید هشتم
(لینک گزارش تصویری)
در موج سوم پویش مواسات مومنانه با همت بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران و همکاری گروه‌های دانشجویی، مجمع دفاتر فرهنگی، معاونت فرهنگی، معاونت دانشجویی و مجمع هیات دانشجویی دانشگاههای تهران و مشارکت فعال و پرشور اساتید، کارکنان و دانشجویان مراسم جشن عید غدیر و اطعام گسترده در منطقه محروم شهرک گلها و خورشید هشتم به انجام رسید.
برنامه‌های پویش مواسات مومنانه عید غدیر در محورهای کلی زیر به انجام شد:
  • اطعام روز عید غدیر: پخش بیش از ۹۰۰۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه دانشگاه و توزیع در منطقه با بسته بندی و رعایت پروتکلهای بهداشتی: با تلاش شبانه روزی برای اولین بار در دانشگاه علم و صنعت ایران، بیش از ۹۰۰۰ پرس غذا برای مناطق محروم پخت گردید. همه مراحل تهیه غذا از جمله تامین اقلام اولیه، آماده سازی، طبخ و توزیع غذا در منطقه محروم توسط دانشگاهیان دانشگاه علم و صنعت ایران و همکاری گروههای جهادی انجام پذیرفت.

• توزیع ۲۰۰۰ عدد مرغ رایگان
به منظور تأمین نیاز محرومین در منطقه شهرک گلها و شهرک خورشید شهرستان پیشوا ۲۰۰۰ هزار عدد مرغ تأمین و به صورت رایگان با مشارکت اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علم و صنعت ایران در این مناطق به صورت سازماندهی شده توزیع شد.

• فروش حدود ۴ تن اقلام معیشتی مورد نیاز مردم با تخفیف ۳۸ درصد
با توجه به لزوم تامین اقلام معیشتی برای خانوارهای این منطقه محروم، تصمیم به تامین اقلام با تخفیف ویژه گرفته شد. براین اساس اقلام برنج، قند، شکر، عدس، لوبیا، نخود با بیش از ۳۰ درصد تخفیف نسبت به قیمت خرید عمده تامین و با سقف معینی به هر خانوار عرضه گردید. خانواده های این منطقه با مراجعه به غرفه راه اندازی شده در شهرک و ارائه کارت ملی، براساس تعداد اعضای خانوار خود می­توانستند تا سقف معینی از این اقلام را خریداری نمایند. در کنار فروش این اقلام، آمار و اطلاعات خوبی از خانوارهای شهرک و وضعیت آنها نیز جمع آوری گردید.
  • اجرای برنامه های فرهنگی برای نوجوانان و راه اندازی غرفه های فرهنگی در شهرک (غرفه فرهنگی، غرفه بزرگسالان، غرفه نوجوانان و غرفه کودکان): برنامه ­های متعدد فرهنگی برای گروههای سنی مختلف در شهرک به مناسبت عید غدیر برگزار گردید.
  • پخت نان صلواتی: پخت نان بربری و لواش به مدت دو روز در شهرک به مناسب عیدغدیر
  • آمارگیری و پایش وضعیت خانواده ها در شهرک
  • تزیین شهرک برای عید غدیر
به منظور اجرای این مراسم گسترده و پرشور، مجموعاً حدود ۱۲۰ میلیون تومان هزینه شد که حدود ۳۰ درصد از آن به همت اساتید دانشگاه تامین گردید. خداوند انشالله از همه افرادی که در این حرکت بزرگ مشارکت داشتند به احسن وجه قبول بفرماید.

بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران
دفعات مشاهده: 267 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4247