اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه با شرکت ایران خودرو ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/1 |
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه با شرکت ایران خودرو

تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت ایران خودرو، سه شنبه ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹، توسط دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و دکتر مقیمی (مدیرعامل ایران خودرو) به امضا رسید.
در این مراسم که در محل شرکت ایران خودرو و با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر دوایی مرکزی ( معاون پژوهش و فناوری)، دکتر خان میرزا (مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی)، دکتر شجاعی فرد (رییس دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودرو) و دکتر کاکایی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو) برگزار شد، با توجه به تجربیات دانشگاه در حوزه خودرو، تفاهم نامه همکاری در زمینه های  توسعه پلتفرم ملی جدید خودرو؛ زنجیره دستیابی به دانش فنی و تولید قطعات خودرو و لجستیک و زنجیره تامین بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت ایران خودرو به امضا رسید.

در جلسه امضای تفاهم نامه، ابتدا دکتر پورمجیب (معاون مدیرعامل ایران خودرو در تحقیقات، طراحی و تکوین محصول) در خصوص مفاد تفاهم نامه و اهمیت اجرای آن برای شرکت خودروسازی سخن گفت. سپس دکتر وفادار (نایب رییس هیات مدیره گروه صنعتی ایران خودرو و قائم مقام کیفیت این شرکت) با تاکید بر اینکه نیازمند کمک در بخش کاهش قیمت تمام شده و افزایش کیفیت محصولات خودروسازی هستیم، گفت: شرکت خودروسازی در حال حاضر، بنگاه اقتصادی به معنای واقعی خود نیست.

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) گفت: تفاهم نامه امروز، مقدمه ای برای همکاری های مشترک برای توسعه صنعت خودروسازی در شرایط خاص کشور است و دانشگاه نقش خود را ایفا خواهد کرد. وی با تاکید بر لزوم حضور اعضای هیات علمی در صنعت خودرو افزود: دانشکده مهندسی خودرو باید هاب ارتباط دانشکده ها و صنعت خودروسازی باشد و با تعاملات خود، نقش آفرین ارتقای صنعت خودرو در کشور شود.
دکتر مقیمی (مدیرعامل شرکت ایران خودرو) نیز با ابراز امیدواری از اینکه امضای این تفاهم نامه، مایه خیر هم برای دانشگاه و هم برای صنعت خودروی کشور باشد، ضمن تصریح بر شکل گیری هر چه زودتر کمیته مشترک و کمیته راهبردی، از پیگیری های انجام شده برای امضای تفاهم نامه از هر دو مجموعه تقدیر کرد.

در این جلسه، دکتر شجاعی فرد، دکتر دوایی مرکزی و دکتر کاکایی نیز نکات مورد نظر خود درباره اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه را مطرح کردند.
در پایان، تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و ایران خودرو توسط دکتر ذاکری و دکتر مقیمی به امضا رسید و تبادل شد.

دفعات مشاهده: 750 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4165