درباره ما::
سایتهای مرتبط
تقویم

سخنان ائمه معصومین
:: اعلام مهلت ارسال مدارک پزشکی جهت دریافت خسارت ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/22 |
اطلاعیه مهم بیمه تکمیلی درمان۱۳۹۹-۱۳۹۸
موضوع : دریافت مدارک پزشکی
    با عنایت به اطلاعیه مدیریت محترم امور اداری در خصوص تعطیلات تابستانی کلیه واحدهای ستادی دانشگاه ازتاریخ ۰۴/۰۵/۹۹ تا ۱۹/۰۵/۹۹ ، به اطلاع همکاران محترم دانشگاهی می رساند با توجه به نزدیک شدن به تعطیلات تابستانی، تا پایان ساعت اداری روز چهارشنبه مورخ ۱/۰۵/۱۳۹۹ فرصت دارند مدارک پزشکی خود را به نماینده بیمه سامان مستقر در اداره رفاه تحویل نمایند.ضمنا مهلت ارائه مدارک پزشکی از تاریخ انجام هزینه حداکثر ۶ ماه می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ارسال مدارک با شماره تلفن ۳۸۰۸ تماس حاصل نمایند.
زمان مراجعه شنبه تا چهارشنبه : در ساعات اداری اعلام شده از طرف دانشگاه
دفعات مشاهده: 356 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4165