معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته

حدیث قدسی:

جَعَلتُ هذَا الشَّهرَ (رَجَبَ) حَبلاً بَینی و بَینَ عِبادی فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ بِی
ماه رجب را ریسمانی میان خود و بندگانم قرار داده ام؛ هر کس به آن چنگ زند، به وصال من رسد

(إقبال الأعمال ، ج 3 ، ص 174)

:: انتخاب بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت به عنوان کانون برتر استادی در استان تهران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/3 |

انتخاب بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت به عنوان کانون برتر استادی در استان تهران
مراسم بزرگداشت شهید مصطفی چمران، روز بسیج اساتید و سومین آیین بزرگداشت مقام استاد تراز انقلاب اسلامی که با حضور اساتید و نخبگان دانشگاهی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مهندس چمران، رییس سازمان بسیج اساتید کشور و رئیس بسیج اساتید تهران بزرگ، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان کانون نمونه بسیج اساتید در استان تهران معرفی و تقدیر قرار گرفت. مسئول بسیج دانشگاه علم و صنعت دکتر پیشوایی به عنوان نماینده کانون استادی دانشگاه در این مراسم حضور یافته و لوح تقدیر کانون برگزیده را دریافت کردند.

همچنین در این مراسم دکتر منصور انبیاء استاد تمام بسیجی دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان استاد تراز انقلاب اسلامی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

روابط عمومی بسیج اساتید به تمامی اساتید بسیجی دانشگاه که با مشارکت موثر خود زمینه‌ساز کسب این موفقیت برجسته شدند، تبریک عرض می‌کند.
دفعات مشاهده: 545 بار   |   دفعات چاپ: 108 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4263