معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته

حدیث قدسی:

جَعَلتُ هذَا الشَّهرَ (رَجَبَ) حَبلاً بَینی و بَینَ عِبادی فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ بِی
ماه رجب را ریسمانی میان خود و بندگانم قرار داده ام؛ هر کس به آن چنگ زند، به وصال من رسد

(إقبال الأعمال ، ج 3 ، ص 174)

:: معاون امور بانوان و خانواده بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/31 |

دکتر جلیل دارا رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران طی حکمی سرکارخانم دکتر افسانه ملاحسینی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت را به سمت معاون امور بانوان و خانواده بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: امید است با استفاده از ظرفیت های گرانسنگ آن مجتمع دانشگاهی بر مبنای سند طرح اعتلای بسیج اساتید و در جهت تحقق مأموریت های محوله حرکت نمایند.

دفعات مشاهده: 424 بار   |   دفعات چاپ: 72 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4263