معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
امام صادق (ع) فرمود:
تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیده‌تر است.
«مکارم الاخلاق، ص 281»

:: محکومیت اقدامات نژاد پرستانه و سرکوبگرایانه رژیم امریکا ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/19 |
نشست اساتید بسیجی دانشگاه علم و صنعت ایران در محکومیت اقدامات نژاد پرستانه و سرکوبگرایانه رژیم امریکا
در این نشست که توسط کانون بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران و با حضور جمعی از اساتید بسیجی دانشگاه برگزار گردید، مسئول محترم کانون ضمن بیان توضیحاتی در مورد ماهیت اعتراض جنبش اجتماعی شکل گرفته در امریکا به تبیین ابعاد جهانی این جنبش و پیامدهای آن پرداخت. در این نشست اساتید حاضر ضمن تبیین ماهیت استکباری و خوی خشن و نژادپرستانه رژیم منحوس امریکا به عنوان شیطانی ترین رژیم موجود، بر نقش آفرینی اساتید و نخبگان و اقشار مرجع جامعه برای تبیین چهره واقعی لیبرال دموکراسی و جامعه امریکایی به عنوان نماد بارز آن تأکید نمودند.
دفعات مشاهده: 279 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4247