معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
اثافی الاسلام ثلاثه: الصلوه و الزکوه و الولایه،لا تصح واحده منهن الا بصاحبتیها؛
سنگهای زیربنای اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگری درست نمی‏ شود.
کافی(ط-الاسلامیه) ج2، ص 18

:: تقدیر بسیج اساتید دانشگاه های تهران، از کانون بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۶ |
بسیج اساتید دانشگاه های تهران، از کانون بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت تقدیر کردند.

بسیج اساتید دانشگاه های تهران به علت طراحی سامانه سیاست گذاری هوشمند بحران های اپیدمیک (سـاهـوپ) در آیین رونمایی کارگروه علمی آسیب های پساکرونا در دانشگاه علامه طباطبایی با حضور سردار شکارچی معاون فرهنگی و سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح ، دکتر زارعی ریاست سازمان بسیج اساتید کشور و دکتر دارا رئیس بسیج اساتید تهران از بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت تقدیر کرد.

روابط عمومی بسیج اساتید تهران

کانال بسیج اساتید تهران
bsij_asated
دفعات مشاهده: 295 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر