معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
امام صادق (ع) فرمود:
تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیده‌تر است.
«مکارم الاخلاق، ص 281»

:: تقدیر بسیج اساتید دانشگاه های تهران، از کانون بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/6 |
بسیج اساتید دانشگاه های تهران، از کانون بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت تقدیر کردند.

بسیج اساتید دانشگاه های تهران به علت طراحی سامانه سیاست گذاری هوشمند بحران های اپیدمیک (سـاهـوپ) در آیین رونمایی کارگروه علمی آسیب های پساکرونا در دانشگاه علامه طباطبایی با حضور سردار شکارچی معاون فرهنگی و سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح ، دکتر زارعی ریاست سازمان بسیج اساتید کشور و دکتر دارا رئیس بسیج اساتید تهران از بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت تقدیر کرد.

روابط عمومی بسیج اساتید تهران

کانال بسیج اساتید تهران
bsij_asated
دفعات مشاهده: 616 بار   |   دفعات چاپ: 117 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر