معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته

حدیث قدسی:

جَعَلتُ هذَا الشَّهرَ (رَجَبَ) حَبلاً بَینی و بَینَ عِبادی فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ بِی
ماه رجب را ریسمانی میان خود و بندگانم قرار داده ام؛ هر کس به آن چنگ زند، به وصال من رسد

(إقبال الأعمال ، ج 3 ، ص 174)

:: تقدیر بسیج اساتید دانشگاه های تهران، از کانون بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/6 |
بسیج اساتید دانشگاه های تهران، از کانون بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت تقدیر کردند.

بسیج اساتید دانشگاه های تهران به علت طراحی سامانه سیاست گذاری هوشمند بحران های اپیدمیک (سـاهـوپ) در آیین رونمایی کارگروه علمی آسیب های پساکرونا در دانشگاه علامه طباطبایی با حضور سردار شکارچی معاون فرهنگی و سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح ، دکتر زارعی ریاست سازمان بسیج اساتید کشور و دکتر دارا رئیس بسیج اساتید تهران از بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت تقدیر کرد.

روابط عمومی بسیج اساتید تهران

کانال بسیج اساتید تهران
bsij_asated
دفعات مشاهده: 698 بار   |   دفعات چاپ: 138 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر