معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
اثافی الاسلام ثلاثه: الصلوه و الزکوه و الولایه،لا تصح واحده منهن الا بصاحبتیها؛
سنگهای زیربنای اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگری درست نمی‏ شود.
کافی(ط-الاسلامیه) ج2، ص 18

:: گزارش جنبش استادی برای تحقق جهش تولید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۳ |

جنبش استادی برای تحقق جهش تولید
بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران

گزارش اول
پیرو شکل گیری جنبش استادی برای تحقق جهش تولید توسط بسیج اساتید در ارتباط با نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب (حفظه الله) و اعلام آمادگی ۲۳ نفر از اساتید جهت نقش آفرینی مستقیم در این جنبش، دو کارگروه با عناوین الف) کارگروه بازنگری و اصلاح نظامات جاری دانشگاه با توجه به رسالت و ماموریت اصلی آن و ب) کارگروه تسهیل و عملیاتی سازی همکاری دانشگاه با صنعت با هدف تقویت و اصلاح مدل همکاری دانشگاه و صنعت و احصاء و رفع گلوگاه ها و گره های صنعتی و تولیدی تشکیل شد.

در جلسه عمومی رووس کلی فعالیت های دو کارگروه بصورت زیر تعیین گردید:

الف) کارگروه بازنگری و اصلاح نظامات جاری دانشگاه در جهت تحقق رسالت و ماموریت اصلی آن
۱- بازتعریف رسالت و ماموریت اصلی دانشگاه
۲- مطالعه و عارضه یابی نظامات جاری دانشگاه
۳- مطالعه نظامات جاری سایر دانشگاه های سطح یک کشور و دانشگاه های شاخص خارجی
۴- تعیین اصلاحات لازم بر نظامات جاری دانشگاه
۵- تدوین استراتژی اعمال و اجرای اصلاحات
۶- تدوین طرح جامع پیشنهادی کارگروه (گزارش نهایی)

ب) کارگروه تسهیل و عملیاتی سازی همکاری دانشگاه با صنعت
۱- مطالعه و عارضه یابی مدل های جاری همکاری دانشگاه با صنعت
۲- مطالعه تجربیات و مدل های موفق همکاری با صنعت در سایر دانشگاه های داخلی و خارجی
۳- طرح مدل های چابک و موثر همکاری با صنعت و پیشنهاد روشهای فعالسازی آنها
۴- احصاء قوانین موجود مرتبط با همکاری صنعتی و پیشنهاد روشهای فعالسازی آنها
۵- پیشنهاد راهکار عملیاتی و موثر احصاء و رفع گلوگاه ها و نیازهای صنعتی و تولیدی کشور
۶- تدوین طرح جامع پیشنهادی کارگروه (گزارش نهایی)

با توجه به متفاوت بودن ماموریت دو کارگروه، جلسات هفتگی این دو کارگروه بصورت موازی در حال انجام است. پس از صحبتی که با جناب آقای دکتر امیر ذاکری انجام گرفت، ایشان قبول زحمت کردند تا کار گروه ب را راهبری نمایند. در کارگروه الف هم بنده ان شاء الله در خدمت همکاران عزیز هستم.

مجدد از همکاران دغدغه مند در این حوزه دعوت می شود به این جنش بپیوندند یا با نظرات خود ما را در این مهم یاری دهند.

ble.ir/join/MWVhYjFlYz
دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122