معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته

حدیث قدسی:

جَعَلتُ هذَا الشَّهرَ (رَجَبَ) حَبلاً بَینی و بَینَ عِبادی فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ بِی
ماه رجب را ریسمانی میان خود و بندگانم قرار داده ام؛ هر کس به آن چنگ زند، به وصال من رسد

(إقبال الأعمال ، ج 3 ، ص 174)

:: انتصاب مسئول جدید گروه علمی جهادی بسیج اساتید ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/30 |

دکتر جلیل دارا رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران طی حکمی میثم جلالی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت را به سمت رئیس گروه علمی جهادی بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: تجمیع فعالیت‌های علمی استادان در دانشگاه علم و صنعت در پرتو گام دوم انقلاب اسلامی و خصوصا جهش تولید از اهم ماموریت‌های اصلی این گروه علمی جهادی است.

دفعات مشاهده: 626 بار   |   دفعات چاپ: 126 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4263