مدیریت دانشکده::
پیوند با دانشگاه

شبکه بیت

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

:: نشست مجازی مدیران دانشکده با دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/24 |
نشست آنلاین  رئیس، معاون آموزشی و مدیر فرهنگی دانشکده با  حدود ۵۰ نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در روز دوشنبه مورخ ۲۲/۰۲/۹۹ از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵ به صورت مجازی و در بستر سامانه مدیریت یادگیری مرکز آموزش الکترونیکی (LMS)  دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه توضیحاتی در خصوص فعالیتهای دانشکده در شرایط کرونا ارائه گردید و در ادامه به پرسش و پاسخ دانشجویان اختصاص یافت و  به سوالات و مشکلات آموزشی و پژوهشی آنها پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 1010 بار   |   دفعات چاپ: 140 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4282