معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
اثافی الاسلام ثلاثه: الصلوه و الزکوه و الولایه،لا تصح واحده منهن الا بصاحبتیها؛
سنگهای زیربنای اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگری درست نمی‏ شود.
کافی(ط-الاسلامیه) ج2، ص 18

:: برگزاری جلسه اعطای احکام شورای مرکزی و مسئولین بسیج اساتید دانشکده های دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۴ |
جلسه اعطای احکام معاونین و مسئولین بسیج دانشکده های بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور آقایان دکتر دارا مسئول بسیج اساتید تهران بزرگ و دکتر ذاکری رئیس دانشگاه، اعضای شورای راهبردی و شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه در روز دوشنبه یازددهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ برگزار شد.
در این جلسه دکتر پیشوایی مسئول بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های بسیج اساتید در ۶ ماه گذشته بر نقش آفرینی تخصصی بسیج اساتید در مسائل کشور تأکید کرد. ایشان گسترش شبکه بسیج اساتید در دانشگاه در قالب فعال سازی بسیج اساتید دانشکده ها و سازماندهی اساتید در گروه های تخصصی را از برنامه های مهم محقق شده در ماه های گذشته اعلام کرده و دو برنامه مهم بسیج اساتید در حوزه مبارزه با کرونا را تشریح کرد. دکتر پیشوایی طراحی و پیاده سازی سامانه سیاست‌گذاری هوشمند بحران‌های اپیدمیک (ساهوپ) در اندیشکده حکمرانی باز بسیج اساتید و پویش مواسات مومنانه را از جمله اقدامات موثر بسیج اساتید در این حوزه نامید و بر توسعه فعالیت‌های تخصصی بسیج اساتید تاکید کرد.
در ادامه این جلسه دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن تقدیر از فعالیت‌های بسیج اساتید دانشگاه، حرکت جهادی و پویای دانشگاه در ماه‌های اخیر در قبال بحران کرونا را جلوه‌ای زیبا از نقش آفرینی مطلوب دانشگاه در مقابل نیازهای جامعه نامیده و بر تداوم این جنبش و ارتقاء آن تأکید کردند.
دکتر دارا مسئول بسیج اساتید دانشگاه های تهران در این جلسه ضمن تقدیر از اقدامات موثر بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: سال هاست آمریکا و غربِ مدعیِ کارآمدی نظام حکمرانی سکولار  برپایه ارزش های اومانیستی، شرق را عقب افتاده و جا مانده از تمدن پیشرفته ارزیابی می کند و همواره در صدد پیاده سازی مدل حکمرانی خویش در جوامع شرقی بویژه اسلامی است. وی ادامه داد: هرچند باید در نیت واقعی این پیاده سازی شک کرد اما اگر درستی هم در نیتشان بود جای این سوال بود که چرا مدل حکمرانی غربی؟ مگر شرق و بویژه اسلام باید دنباله رو نظام لیبرال دموکراسی غرب باشند؟ یکی از شواهدی که نشان داد هرگز نباید به نظام حکمرانی غربی اعتماد نمود نوع عملکرد کشورها در مواجه با کرونا بود. وی ادامه داد: جمهوری اسلامی در این مواجهه عملا فلسفه حکمرانی مبتنی بر نظام لیبرال دموکراسی را زیر سوال برد و بلکه دریچه ای جدید بر نوع مناسبات حکمرانی بر پایه دین مداری بر جوامع بشری گشود. دکتر دارا همچنین در این نشست ضمن اهمیت نقش بسیج اساتید در پیشرانی توسعه و پیشرفت کشور بر ضرورت ورود اساتید به  حل مسائل کشور اشاره کرد.
در پایان این نشست احکام معاونین بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران به شرح زیر اعطا گردید.
-    دکتر عمران محمدی به سمت جانشین مسئول بسیج اساتید
-    دکتر میثم جلالی به سمت معاون پژوهش و فناوری بسیج اساتید
-    دکتر هادی خرمی‌شاد به سمت معاون فرهنگی-اجتماعی بسیج اساتید
-    دکتر محمدرضا رسولی به سمت معاون تحلیل و بررسی بسیج اساتید
-    دکتر سید حسن صدیقی به سمت معاون روابط عمومی و رسانه بسیج اساتید
-    دکتر برات مجردی به سمت معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید
-    دکتر امید وحیدی به سمت معاون منابع انسانی بسیج اساتید
-    دکتر افسانه ملاحسینی به سمت معاون خواهران بسیج اساتید
همچنین در این جلسه احکام مسئولین بسیج اساتید نه دانشکده به شرح زیر اعطا شد.
-    دکتر احمد رهبر – به سمت مسئول بسیج اساتید دانشکده مهندسی شیمی
-    دکتر سید مرتضی موسوی خوشدل - به سمت مسئول بسیج اساتید دانشکده شیمی
-    دکتر روح‌الله حاجی‌عبدالوهاب - به سمت مسئول بسیج اساتید دانشکده فیزیک
-    دکتر میثم فرج‌اللهی - به سمت مسئول بسیج اساتید دانشکده فناوری نوین