معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
اثافی الاسلام ثلاثه: الصلوه و الزکوه و الولایه،لا تصح واحده منهن الا بصاحبتیها؛
سنگهای زیربنای اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگری درست نمی‏ شود.
کافی(ط-الاسلامیه) ج2، ص 18

:: انتخاب استاد بسیجی جناب آقای دکتر منصور انبیاء به عنوان استاد نمونه کشوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۳ |
دکتر منصور انبیاء (عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران) از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان استاد نمونه منتخب دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در سال ۱۳۹۹ برگزیده شد.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سال جاری ۱۶ عضو هیات علمی را به عنوان استادان نمونه منتخب دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور معرفی کرد که در این بین دکتر منصور انبیاء از دانشگاه علم و صنعت ایران، برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات دانشگاه علم و صنعت ایران افزود.
 از آن جا که به دلیل شیوع ویروس کووید ۱۹، امکان برگزاری آیین تجلیل از استادان نمونه کشوری به سیاق و روال سال‌های گذشته فراهم نیست، دکتر غلامی (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، در  تماس‌های تلفنی جداگانه  با ۱۶ تن از استادان نمونه منتخب دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور، انتخاب آنها را به عنوان استاد نمونه تبریک و از تلاش ها و فعالیت های علمی، پژوهشی و فناورانه آنان قدردانی کرد.
لازم به ذکر است جناب آقای دکتر انبیاء عضو شورای راهبردی بسیج اساتید می باشند. این موفقیت برجسته را خدمت ایشان تبریک عرض می نماییم.
دفعات مشاهده: 356 بار   |   دفعات چاپ: 79 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122