درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: انعقاد قرارداد طرح تحقیقاتی بین المللی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۱ |

دکتر امین بازیاری عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز موفق به انعقاد قرارداد یک طرح تحقیقاتی بین‌المللی شد.
موضوع این قرارداد " طراحی، ساخت و کاربرد کاتالیست‌های پیشرفته با فعالیت بالا برای گوگردزدایی از نفت کوره (سوخت کشتی‌ها و نیروگاه‌های تولید برق)" است که با همراهی دکتر Jianlong Wang از موسسه شیمی زغال سنگ آکادمی (Chinese Academy of Sciences, Institute of Coal Chemistry) علوم چین منعقد گردیده است.
گفتنی است، این طرح در زمستان سال ۱۳۹۸ با حمایت مالی مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در قالب برنامه ICRP منعقد شده است.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران کسب این توفیق علمی را که در ارتقاء جایگاه بین المللی دانشگاه تأثیرگذار خواهد بود، به آقای دکتر بازیاری تبریک گفته و توفیقات روز افزون علمی و پژوهشی را برای ایشان آرزو دارد.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4098