درباره گروه::

تمرینات ورزشی

تمرینات تصویری پلایومتریک

تمرینات تصویری عضلات شکم

:: برگزاری مراسم روز معلم و تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/20 |

معاونت آموزش دانشگاه با حضور معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری طی برگزاری بزرگداشت روز معلم و استاد و مراسم رسمی تجلیل از استادان برتر نمونه دانشگاه علم و صنعت در تاریخ ۱۵/۲/۹۹ اردیبهشت ماه ۹۹ در محل مجتمع امام خمینی(ره) از اساتید برجسته و شایسته تقدیر،  قدردانی بعمل آورند.جناب آقای دکتر ذاکری با معرفی جناب آقای دکتر حمید سیفی مدیریت محترم گروه تربیت بدنی، ایشان را بعنوان استاد نمونه شایسته تقدیر، اعلام نمودند.
کسب این موفقیت را به آقای دکتر حمید سیفی تبریک عرض نموده و همچنان موفقیت روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.
دفعات مشاهده: 558 بار   |   دفعات چاپ: 132 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

ssport
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4219