درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: انعقاد قرارداد پروژه تحقیقاتی بین المللی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۰ |
انعقاد قرارداد پروژه تحقیقاتی بین المللی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک

دکتر رامین هاشمی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه)، موفق به انعقاد قرارداد پروژه تحقیقاتی بین ‌المللی شد.
این پروژه تحقیقاتی با عنوان «بکارگیری فرایند نورد پیوندی تجمعی در ساخت ورق های نازک نانو ساختار/ فوق ریز دانه برای باتری ‌ها (باتری لیتیوم-یون)» با همکاری پرفسور کریستوف سومیچ (Professor Christof Sommitsch)، استاد گروه مواد، جوشکاری و شکل دهی دانشگاه صنعتی گراز (Graz University of Technology)  از کشور اتریش انجام شده است.
گفتنی است، این طرح در تابستان سال ۱۳۹۸ با حمایت مالی مرکز مطالعات و همکاری‌ های علمی بین ‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در قالب برنامه ICRP منعقد گردیده و در ارتقای جایگاه بین المللی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تأثیرگذار خواهد بود.
جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران کسب این توفیق علمی را به دکتر رامین هاشمی تبریک گفته، توفیقات روز افزون علمی و پژوهشی وی را آرزو دارد.

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4098