[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
مدیریت دانشکده::
درباره دانشکده::
قطب علمی" بهســــا"::
درباره مهندسی صنایع::
معرفی افراد::
امور آموزش::
امور پژوهش::
مرکز کامپیوتر::
دانشجویان::
اخبار دانشکده::
تقویم دانشکده::
تسهیلات پایگاه::
::
شعار دانشگاه علم و صنعت ایران
..
مرام‌نامه اساتید
..
منشور اخلاقی دانشجویان
..
اخبار و اطلاعیه‌‌های آموزشی

..
دفاعیه‌ها و سمینارها

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE 

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
کارآموزی
..
مطالب علمی
..
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد
..
برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

AWT IMAGE

..
امروز: یکشنبه مورخ 19 آذر 1402
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: پژوهشکده الکترونیک برگزار می کند سمینار علمی با عنوان: کنترل بدون حسگر تطبیقی در موتور های سنکرون معناطیسی دائم
:: رزومه فارسی د.حسینی
:: بیانیه مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم در محکومیت به شهادت رساندن مردم بی گناه غزه 
:: تفاهم نامه همکاری با مجتمع تفریحی- توریستی و اقامتی سد شیاده
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
..
نظرسنجی
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)
   
..
:: رونمایی از سامانه سیاست‌گذاری هوشمند بحران‌های اپیدمیک (ساهوپ) در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/14 | 
 
سامانه سیاست‌گذاری هوشمند بحران‌های اپیدمیک (ساهوپ) دانشگاه علم و صنعت ایران، حاصل همکاری دانشکده‌های مهندسی صنایع، مهندسی پیشرفت و اندیشکده حکمرانی باز بسیج اساتید روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه 99 با حضور آقای دکتر ذاکری رئیس دانشگاه، دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر مفتاحی رئیس اندیشگاه بسیج اساتید کشور، مهندس ایلخان رئیس بسیج مهندسین عمران و معماری کشور و نیز رئیس و جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه رونمایی شد.
در ابتدای این جلسه دکتر میرسامان پیشوایی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع و مسئول بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن تبریک ماه مبارک رمضان و خیرمقدم به حضار، اجرای طرح ساهوپ را تلاشی در راستای اصلاح و ارتقای سبک حکمرانی در ایران توصیف کرد که می تواند ابزار سیاست گذاری هوشمند را در اختیار دولت قرار دهد. مدیر پروژه ساهوپ رصد پیامد سیاست‌ها، افزایش سرعت و دقت سیاست‌گذاری، تبدیل تصمیم‌های سیاسی به امری کارشناسی، امکان شبیه‌سازی بحران‌هایی مانند کرونا، تست انواع سیاست‌های کنترلی تحت دوزهای مختلف با زمان‌های اعمال متفاوت را از جمله مزایای سامانه ساهوپ دانست و گفت: این سامانه توسط گروه ده نفره بین رشته‌‌ای با تخصص‌های مهندسی سیستم، سیاست‌گذاری و اپیدمولوژی مبتنی بر متدولوژی پویایی شناسی سیستم‌ها و مدل اپیدمی اصلاح شده SEIR طی مدت دو ماه کار فشرده طراحی و پیاده‌سازی شده است.
در ادامه، دکتر زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، ضمن اظهار خرسندی از رابطه بسیار خوب و مناسب دانشگاه علم و صنعت ایران و نهاد بسیج، آن را ناشی از روحیه تعهد و علاقمندی این دانشگاه به پیشبرد امور نظام جمهوری اسلامی در حوزه های مختلف دانست و گفت: در آینده جنگ با ایران در حوزه‌های زیستی و شناختی است و دشمن می‌‌داند که قادر به حمله نظامی به ما نیست. لذا تشکیل قرارگاه‌ها و سامانه‌ها در آینده باید بر همین اساس صورت بگیرد. 
وی افزود: ما با تمام قوا از این سامانه پشتیبانی می‌کنیم و باید برای ارائه رسمی آن به نهادهای دولتی و حاکمیتی از سوی خود دانشگاه اقدام شود و دولت برای رشد آن حمایت مادی و معنوی به عمل آرد.
سپس آقای دکتر ارجمندی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و نیز آقایان دکتر معینی و دکتر فتحیان رؤسای دانشکده‌های مهندسی پیشرفت و مهندسی صنایع نظرات و پیشنهادات خود را برای ارتقای سامانه ساهوپ و سامانه‌های مشابه با آن و نیز الگوسازی برای همکاری‌های گسترده‌تر و غلبه بر چالش‌های جهان پس از کرونا مطرح کردند.
در پایان این جلسه دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن تقدیر از بسیج اساتید دانشگاه و دست‌اندرکاران طراحی سامانه ساهوپ گفت: در دو سال گذشته تلاش کرده‌ایم ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه فناوری محور و نه صرفاً مقاله محور باشد و البته این موضوع به معنای بی‌توجهی به آیین‌نامه‌ها نیست. ما به آیین‌نامه‌ها توجه داریم، ولی فعالیت در مراکز فناوری و نوآوری هم مهم است. در این زمینه به مراکز فناوری و نوآوری هم پیشنهاداتی داده ایم. 
وی افزود: حرکت به سمت راه‌اندازی گرایش‌های میان رشته‌ای، رمز موفقیت دانشگاه‌ها در حوزه‌‌های آموزشی و پژوهشی است. تمرکز صرف بر آموزش‌های کلاسیک کافی نیست و خوشبختانه دانشکده‌های مختلف دانشگاه با همکاری یکدیگر گرایش‌های کاربردی و موثری ایجاد گرده‌اند.

 
دفعات مشاهده: 884 بار   |   دفعات چاپ: 140 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می‌باشد. نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می‌باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4623