معرفی ::
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
ورود به فرصت مطالعاتی صنعتی
الگوی تضمین متقابل

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: برگزاری اولین جلسه به صورت مجازی دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری با شرکت ممرادکو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۳ |
در راستای جهش تولید در سال جدید اولین جلسه به صورت مجازی دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری با شرکت ممرادکو در روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه برگزار گردید.
در این جلسه ضمن پخش فیلم معرفی شرکت ممرادکو به صورت مجازی، آقای دکتر بهرام جلوداری عضو هیئت مدیره و مدیر عامل آن ضمن تشکر از برگزاری مجازی این جلسه ابراز امیدواری کرد که هرچه سریع تر زمینه همکاری های صنعتی و پژوهشی با دانشگاه آغاز شده و در این راه پیش نویس اولیه تفاهم نامه همکاری برای آن شرکت ارسال شود. همچنین مقرر شد شرکت مذکور با توجه به محدودیت های کرونایی، فیلم معرفی و نیازهای آن شرکت را برای آشنایی اساتید دانشگاه و تعریف پروژه های صنعتی ارسال نماید تا انشااله با برطرف شدن موانع کرونایی، بازدیدها نیز توسط اساتید برای عارضه یابی آن شرکت انجام شود.
علاوه براین دکتر جلوداری عمده نیازهای شرکت را به شرح زیر عنوان داشت:
  1. طراحی و ساخت نفربر تونلی ویژه معادن زغال سنگ
  2. طراحی و ساخت مونوریل ویژه معادن زغال سنگ
  3. طراحی و ساخت سیستم های اطفای حریق در معادن زغال سنگ
  4. بازیافت پساب های صنعتی
  5. طراحی و ساخت نسوزهای کوره های آهک و دولومیت کرمان
  6. طراحی و ساخت ( مهندسی معکوس ) اسکیپ کوره ای آهک و دولومیت کرمان
  7. استفاده از ریزدانه های کارخانه آهک جهت تولید محصول جدید
همچنین شرکت آمادگی خود را جهت برگزاری جلسات تخصصی به منظور تشریح مسائل و یا هرگونه هماهنگی جهت بازدید از سایت خود را در صورت نیاز اعلام داشت.
شایان ذکر است این جلسه با حضور آقایان دکتر کثیری مدیر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری، دکتر میرکاظمی مدیر دفتر توسعه تعاملات با وزارت صمت، دکتر پالیزدار و دکتر شریعتمداری مدیر عامل و معاون صنایع شرکت هیرمند برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 588 بار   |   دفعات چاپ: 81 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4122