معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
اثافی الاسلام ثلاثه: الصلوه و الزکوه و الولایه،لا تصح واحده منهن الا بصاحبتیها؛
سنگهای زیربنای اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگری درست نمی‏ شود.
کافی(ط-الاسلامیه) ج2، ص 18

:: انتصاب مسئول بسیج اساتید دو دانشکده ::
  با حکم مسئول بسیج اساتید دانشگاه، آقایان دکتر رضا خیر الدین و دکتر محمد رضا طلایی به مدت دو سال به ترتیب به عنوان مسئول بسیج اساتید دانشکده های مهندسی معماری و شهرسازی و مهندسی راه آهن  منصوب شدند. در احکام صادر شده بر توسعه شبکه بسیج اساتید در دانشکده های مذکور و ایجاد فضای همدلی و هم افزایی بین اساتید جهت تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تأکید شده است.
دفعات مشاهده: 553 بار   |   دفعات چاپ: 120 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122