معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته

حدیث قدسی:

جَعَلتُ هذَا الشَّهرَ (رَجَبَ) حَبلاً بَینی و بَینَ عِبادی فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ بِی
ماه رجب را ریسمانی میان خود و بندگانم قرار داده ام؛ هر کس به آن چنگ زند، به وصال من رسد

(إقبال الأعمال ، ج 3 ، ص 174)

:: انتصاب مسئول بسیج اساتید دو دانشکده ::
  با حکم مسئول بسیج اساتید دانشگاه، آقایان دکتر رضا خیر الدین و دکتر محمد رضا طلایی به مدت دو سال به ترتیب به عنوان مسئول بسیج اساتید دانشکده های مهندسی معماری و شهرسازی و مهندسی راه آهن  منصوب شدند. در احکام صادر شده بر توسعه شبکه بسیج اساتید در دانشکده های مذکور و ایجاد فضای همدلی و هم افزایی بین اساتید جهت تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تأکید شده است.
دفعات مشاهده: 866 بار   |   دفعات چاپ: 259 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4263