معرفی معاونت::
معرفی مدیریت ها::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: گزارش جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها_۱۲ خردادماه ۱۳۹۹
:: گزارش جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها_ ۱۲خرداد۱۳۹۹
:: مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی در امور بانوان منصوب شد
:: برگزاری جلسه معاون فرهنگی و اجتماعی با واحد خواهران هیات محبان الحسین(ع)
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

منشور اخلاقی دانشجویان

:: اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه در مورد کلاسها بعد از تعطیلات نوروزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۳ |
با توجه به رو به پایان بودن تعطیلات نوروزی و لزوم تداوم تدابیر و اقدامات پیشگیرانه بمنظور اطمینان از سلامت دانشجویان و عدم ابتلای آنان به ویروس کرونا، معاونت آموزشی دانشگاه اعلام نمود که کلیه کلاس های نظری در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه، کماکان به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه مدیریت آموزش (سامیا) برگزار خواهد شد. همچنین امکان برگزاری غیر حضوری دفاعیه های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا فراهم شده که شرایط برقراری آن متعاقبا توسط مدیریت تحصیلات تکمیلی و مدیریت امور آموزش دانشگاه به دانشکده ها ابلاغ خواهد شد.
با توجه به تدابیر اتخاذ شده توسط دانشگاه درشرایط فعلی شیوع این بیماری، دانشجویان گرامی میتوانند اصول مراقبتی و خودقرنطینگی را در شهر و کاشانه خود در کنار روند تحصیلی غیر حضوری، ادامه دهند. طبعا پس از پشت سر گذاشتن این شرایط و اطمینان از حصول شرایط برای حضور ایمن همراه با سلامت دانشجویان، اطلاع رسانی لازم از طریق مبادی رسمی دانشگاه انجام خواهد شد.
آدرس کانال رسمی معاونت آموزشی:
دفعات مشاهده: 2796 بار   |   دفعات چاپ: 84 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4098