اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: بازدید رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه از پروژه های عمرانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ |

بازدید رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه از پروژه های عمرانی

دکتر ذاکری رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ سه شنبه بیستم اسفند ماه از تعدادی از پروژه های عمرانی در دست اجرا بازدید به عمل آوردند.
اولین بازدید از مرکز تحقیقات فناوری دانشکده مهندسی مکانیک و ساختمان شماره 2 پژوهشکده فناوری های نوین صورت گرفت و سپس دکتر ذاکری و هیات همراه از سرای دانشجویی بازدید کردند.
در ادامه از مجتمع خدمات فناوری در حال ساخت دانشگاه علم و صنعت ایران و نیز مرکز نوآوری و پژوهشکده قوای محرکه نوین بازدید صورت گرفت.

گفتنی است که آقایان دکتر سیدین ( معاون اداری ، مالی و مدیریت منابع)، دکتر قائمی ( معاون دانشجویی)، دکتر محمدی (معاون پژوهش وفناوری)، دکتر غفاری ( مدیر امور خدمات و پشتیبانی)، دکتر خان میرزا (مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی)، دکتر نعیمی جمال (رئیس مرکز برنامه ، بودجه و طرح)  و مهندس فضل هاشمی (مدیر دفتر طرح های عمرانی ) دکتر ذاکری را در جریان بازدید همراهی می کردند.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1077 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.31 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4098