معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود:
 هو شهر اوله رحمه و اوسطه مغفره و اخره عتق من النار؛
رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم.
 (بحار الانوار، ج 93، ص 342)

:: درگذشت عالم پرهیزگار جناب حجت الاسلام و المسلمین شیخ محسن حبیبی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۷ |

با کمال تاسف مطلع شدیم عالم فرهیخته، حجت الاسلام والمسلمین، حاج آقا حبیبی (ریاست پیشین گروه معارف اسلامی دانشگاه علم و صنعت ایران) دار فانی را وداع گفتند و به دیار باقی شتافتند. بسیج اساتید ضمن عرض تسلیت به جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران، برای ایشان رحمت و مغفرت الهی و برای خانواده محترمشان، صبر و اجر از خداوند متعال آرزومندیم.

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام حبیبی

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت عالم پرهیزگار و خدمتگزار جناب حجه الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ محسن حبیبی را تسلیت گفتند.

متن پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت عالم پرهیزگار و خدمتگزار جناب حجه الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ محسن حبیبی رحمه الله علیه را به خاندان محترم و مکرّم ایشان و به همه‌ی ارادتمندان و شاگردان و مستفیذان از محضرشان تسلیت عرض می کنم. خدمات ارزنده‌ی ایشان چه در محیط دانشگاه و چه در مدرسه‌ی علمیه‌ی مجتهدی (ره) و چه در عرصه‌های عمومی مایه‌ی علوّ درجات این روحانی عالیقدر خواهد بود انشاءالله. رحمت و مغفرت الهی برای آن مرحوم و صبر و اجر برای بازماندگان از خداوند متعال مسألت می کنم.

سید علی خامنه‌ای
۱۵ اسفند ۱۳۹۸

دفعات مشاهده: 321 بار   |   دفعات چاپ: 78 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4098