درباره دانشکده::
سخن روز
  گزیده سخنان رهبری  در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی

نهادینه شدنِ احساس قدرت و عزّت در کشور
 یک زاویه‌ی دید دیگر هم وجود دارد و آن احساس قدرت و عزّتی است که در کشور نهادینه شده، که این خیلی چیز مهمّی است؛ یعنی در کشور یک احساس نهادینه‌شده‌ای در عموم تقریباً وجود دارد. حالا بعضی‌ها منفی‌بافی میکنند و ضعفهایی را که در وجود خودشان هست، به کشور، به جامعه، به نظام جمهوری اسلامی نسبت میدهند لکن واقعیّت قضیّه این است که خوشبختانه در کشور یک احساس عمومی عمیقی وجود دارد و آن، احساس عزّت و قدرت است.
99/2/28

پیوندبا سیستم های دانشگاه

مجله های علمی

مجله مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه علم وصنعت ایران

مجله علم و مهندسی ایران

پیوندهای مفید

:: میز خدمت آموزش دانشکده فناوری‌های نوین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۶ |
به اطلاع دانشجویان عزیز دوره های روزانه، نوبت دوم و پردیس دانشگاهی می‌رساند با توجه به شیوع ویروس کرونا کلاس‌های حضوری همه‌ی مقاطع تحصیلی دانشگاه تا پایان سال ۱۳۹۸ قرار است به‌صورت الکترونیکی برگزار گردد و دانشجویان در دانشگاه حضور فیزیکی نخواهند داشت، لذا جهت پاسخ‌دهی مناسب به دانشجویان درخصوص امور آموزشی، دانشکده مهندسی فناوری های نوین جهت تسهیل این امر ? تصمیم به راه‌‌اندازی میز خدمت برای مقطع کارشناسی ارشد گرفته است،
شماره تماس و ایمیل کارشناس مربوطه جهت تماس و مکاتبه در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.
امید آن که با همکاری و همدلی شما دانشجویان عزیز مسیر آموزشی با نظم و کیفیت مناسب در شرایط موجود فراهم گردد و با آرامش بتوانید در کنار خانواده‌های محترم خود این ایام را با سلامت سپری نمایید.

مدیر اداره آموزش خانم آرزو فرزادمنش
۷۳۲۲۵۸۰۲- a_farzadmaneshiust.ac.ir
کارشناس آموزش تحصیلات تکمیلی خانم سمیه ساکی
????????- s_sakiiust.ac.ir