معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود:
 هو شهر اوله رحمه و اوسطه مغفره و اخره عتق من النار؛
رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم.
 (بحار الانوار، ج 93، ص 342)

:: بازدید اساتید دانشگاه علم و صنعت از گروه صنعتی ایران خودرو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۵ |
به توفیق الهی، در راستای تعامل بیشتر صنعت و دانشگاه، بسیج اساتید برنامه بازدید اساتید دانشگاه علم و صنعت از گروه صنعتی ایران خودرو را روز چهارشنبه مورخ 23 بهمن ماه برگزار نمود.
دوازده تن از دانشگاهیان از جمله دکتر موسوی خوشدل (شیمی)، دکتر ملکی (شیمی)، دکتر ملاحسینی (شیمی)، دکتر میرزاکوچکی (مهندسی برق)، دکتر مسیح طهرانی (مهندسی خودرو)، دکتر زمانی (فیزیک)، دکتر نوروزیان (فیزیک)، دکتر غفوریان و همراهشان (معماری)، دکتر جعفریان (مهندسی مواد)، دکتر فرج اللهی (فناوری های نوین)، و دکتر جلالی (فناوری های نوین) در این برنامه مشارکت کردند.
اساتید در بازدید از سالن پرس با روند تولید محصولات مختلف پرسی در خطوط تولید مستقر در این سالن آشنا شدند و از نزدیک در جریان نحوه فعالیت و فرایندهای تولید قطعات پرسی از جمله بدنه خودرو قرار گرفتند.
در ادامه، یکی از سالن‌های مونتاژ کارخانه که اختصاص به خط تولید خودروی پژو 206 داشت، مورد بازدید گروه قرار گرفت و اطلاعات فنی- کارشناسی در اختیار اساتید قرار داده شد.
همچنین توضیحاتی در خصوص نحوه فعالیت دستگاه‌ها و تجهیزات تولیدی در این سالن ارائه شد. در انتها، گروه بازدیدکننده یک جلسه کارشناسی با مدیران مرکز تحقیقات ایران خودرو داشتند و مسائل مربوط به همکاری های دانشگاه و صنعت مورد تبادل نظر قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 435 بار   |   دفعات چاپ: 107 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4098