معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

مسابقه کتابخوانی دانشجویان

ملاقات های عمومی معاونت

:: برگزاری مراسم بزرگداشت روز زن در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ |
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم بزرگداشت روز زن را با حضور رئیس، اعضای هیات رئیسه، تعدادی از مدیران و جمعی از بانوان شاغل در دانشگاه، 29 بهمن ماه 1398 در سالن شهید بهرامی برگزار کرد.
در ابتدای این مراسم دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه) ضمن تبریک دهه فجر و ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) از برگزاری جلسه بزرگداشت روز زن تشکر کرد. وی دانشگاه را محلی دانست که هم سرمایه و هم محصولش، نیروی انسانی است و توضیح داد: حدود 450 عضو هیات علمی، 1700 همکار دانشگاهی و 15 هزار دانشجوی دانشگاه سرمایه اصلی آن هستند و سایر سرمایه های دانشگاه از جمله زیرساخت ها، ساختمانها و دستگاه های مورد استفاده در آزمایشگاهها و... در کنار این سرمایه های انسانی، معنا پیدا می کنند.
دکتر ذاکری خطاب به بانوان حاضر در جلسه گفت: آنچه محیط تربیتی دانشجویان را مناسب می سازد، حضور شما در دانشکده هاست. شما می توانید محیط دانشکده ها را مناسب و بانشاط نمایید و امیدوارم با پشتکار و پیگیری، به خوبی به وظایفی که بر عهده دارید، عمل کنید. امیدوارم بتوانیم افراد شایسته ای را برای جامعه اسلامی مان تربیت کنیم. من از زحمات تک تک شما تقدیر می کنم و امیدوارم با نهایت درایت این وظیفه را ادامه دهید.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) در سخنانی ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن و مادر، به تبیین شرایط زنان در جوامع پیش از اسلام و موقعیت و احترام زن در دین مبین اسلام پرداخت. وی با تاکید بر حفظ شان و کرامت زن در اسلام، به بیان جنبه هایی از برخی از جنبه های وجودی و عبودی حضرت زهره (س) پرداخت و گفت: خداوند، بالاترین بانوی جهان را از نور خود خلق کرده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خاتمه با اشاره به نقشه های شوم دشمنان انقلاب اسلامی برای زنان کشور از همه بانوان خواست با هوشیاری در مقابل این توطئه ها ایشتادگی کنند.
در ادامه این مراسم نقالی خوانی و سپس قرعه کشی و اهدای هدایای نقدی توسط آقای دکتر ارجمندی (سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی) و آقای دکتر مرزبان راد (مدیر ارتباطات اجتماعی و فرهنگی)به برندگان مسابقه برگزار شده، انجام شد.

دفعات مشاهده: 474 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد