مدیریت امور فرهنگی::
واحدهای مدیریت فوق برنامه::
دبیر خانه و کمیته نظارت::
اخبار و رویدادها::
آلبوم تصاویر::
جشنواره ها،همایش و فراخوان::
انجمن های علمی::
خانه نشریات::
پایگاههای مفید::
تماس با ما::
فرم ها::

بسیار خوب
بسیار ضعیف

کتاب و آموزش
خبر گزاری تخصصی قرآن کریم(ایکنا)
www.iqna.ir
:: بازدید مسئولین معاونت فرهنگی اجتماعی از خوابگاه مجیدیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۷ |
در راستای پیگیری مسائل و مشکلات فرهنگی دانشجویان خوابگاهی، برنامه بازدید دوره ای مسئولین معاونت فرهنگی اجتماعی روز شنبه 26/11/1398 با بازدید از خوابگاه مجیدیه آغاز گردید. در این دیدار که با حضور جناب آقای دکتر ارجمندی معاون محترم  فرهنگی اجتماعی و جناب آقای دکتر دهقان نژاد مدیر محترم امور فرهنگی و فوق برنامه برگزار شد، ایشان ضمن بازدید از اتاق های دانشجویان در خوابگاه، از نزدیک با مسائل و مشکلات فرهنگی دانشجویان آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 307 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.28 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4098