اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
تازه های خوابگاهی::
مهمانسرا::
آلبوم تصاویر::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های خودگردان ::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

اخبار دیگر پایگاه
جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

خوابگاه های سایر دانشگاهها

منشور بهداشتی خوابگاه ها

:: اطلاعیه اسکان نیمسال دوم ۹۹-۹۸ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ |

با توجه به مصوبات شورای اسکان، شرایط استفاده از خوابگاه در این نیمسال به شرح ذیل می باشد:

الف:شرایط عمومی استفاده از خوابگاه:

۱-  با توجه به اینکه اسکان دانشجویان خوابگاهی ، برای یک سال تحصیلی می باشد ثبت نام جدید برای خوابگاه صورت نخواهد گرفت ، بنابراین دانشجویانی که نیاز به استفاده از خوابگاه ندارند باید نسبت به دریافت برگه تخلیه از سرپرستی و تحویل آن به واحد اسکان مدیریت امور خوابگاهها حداکثر تا تاریخ ۹۸/۱۱/۱۹ اقدام نمایند.
۲-  با توجه به عدم امکان حذف اجاره ثبت شده در سامانه صندوق رفاه ، در صورتی که ساکنین اتاق  بدون اطلاع به واحد اسکان نسبت به تخلیه اتاق اقدام کرده اند جهت دریافت برگه تخلیه به آنها اطلاع رسانی نمائید .
۳- دانشجویان باید نسبت به پرداخت هزینه نیمسالهای گذشته قبل از شروع ترم اقدام نمایند .

ب : دانشجویان مجاز به استفاده از خوابگاه :

۱.    دانشجویانی که در این نیمسال واحد درسی و ثبت¬نام آموزشی دارند ، در غیر این صورت بایستی نسبت به ارائه برگه تخلیه به واحد اسکان اقدام نمایند .
۲.    دانشجویانی که مشمول مرخصی تحصیلی ، فرصت مطالعاتی ، اخراج آموزشی ، فارغ التحصیلی نباشند .
۳.    ملاک استفاده از خوابگاه دارا بودن حداقل ۶ واحد درسی برای دانشجویان کارشناسی و برای دانشجویان کارشناسی ارشد عدم دفاع از پایان نامه و ثبت نام آموزشی می باشد.
۴.    دانشجویان روزانه (ساکن استان¬های غیر از تهران و البرز)

تذکر  :
•    به دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۳ و ماقبل و دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۵ و ماقبل خوابگاه تعلق نمی گیرد.
•    دانشجویانی که نیاز به استفاده از خوابگاه ندارند باید نسبت به دریافت برگه تخلیه از سرپرستی و تحویل به واحد اسکان مدیریت امور خوابگاهها اقدام نمایند، در غیر اینصورت امکان حذف اجاره ثبت شده در سامانه صندوق رفاه وجود.

با تشکر
                                                                 مدیریت امور خوابگاه ها
                                                                         ۹۸/۱۱/۱۳

دفعات مشاهده: 513 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر