معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: تقدیر از ۴ عضو هیات علمی فعال در اجرای فرایند کارآموزی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ |
در آخرین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه از ۴ عضو هیات علمی فعال در «اجرای فرایند کارآموزی» امسال تقدیر به عمل آمد.
در این جلسه به تـرتیب از خانم ها دکتر فرشته نعیم پور عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز و دکتر فرناز برزین پور عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع به خاطر «همکاری و برگزاری جلسات توجیهی کارآموزی»، آقایان دکتر مجید شهروی مدیر ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی راه آهن، به دلیل «برنامه ریزی و سازماندهی و نظارت بر سرزدن اساتید دانشکده به کارآموزان تحت سرپرستی خود» و دکتر سعید عبادالهی به جهت «برگزاری گسترده اولین مسابقه پوستر کارآموزی برتر دانشگاه» با اهدا لوح تقدیر توسط آقای دکتر تورج محمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تجلیل به عمل آمد.
دفعات مشاهده: 632 بار   |   دفعات چاپ: 95 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4098