مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: سه شنبه مورخ ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: دوره کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی ::

مدیریت اجرائی

دوره کارشناسی ارشد مدیریت اجرائی به منظور پرورش کادر مدیریت اجرایی بنگاههای تولیدی و خدماتی خصوصی، تعاونی و دولتی و نیز تأمین مدیر برای طرحهای بزرگ عمرانی طراحی و ایجاد شده است. برنامه بهبود نظام مدیریت در سطح واحدهای تولیدی و خدماتی از طریق رشته مدیریت اجرائی، لازمه دستیابی به اهداف خاص آموزشی زیر است:

• آماده کردن شرکت کنندگان برای قبول وظایف مدیریت از طریق آشنایی با آخرین دستاوردهای دانش مدیریت و تقویت قابلیتهای تحلیل، ابتکار، خطرپذیری، ارتباطات، تصمیم گیری و بالاخره رهبری مؤسسات تابعه.

• ایجاد زمینه جهت ارتباط نزدیکتر و موثرتر میان مدیران و کادر مشاوران و کارشناسان مدیریت از طریق دستیابی به دیدگاهها و زبان مشترک علمی، در جهت استفاده بهینه مدیران از کادر مذکور.

از اینرو انتظار می رود شرکت کنندگان این رشته مهارتهای زیر را کسب نمایند:

• نگرش علمی به مدیریت: این مهم از طریق آشنائی وسیع با تجربیات دنیای صنعتی و پژوهش های معمول در رشته مدیریت و نیز پی بردن به اهمیت نگرش علمی به مسایل مدیریت محقق خواهد شد که در آنصورت از تفکر یک بعدی، شتاب زدگی در عمل و پیش داوری درباره روشهای کارآمد مدیریت که از ویژگی های نگرش غیرعلمی است پرهیز خواهد شد.

• کسب دانش مدیریت: آشنایی مدیران با تجربیات کشورهای صنعتی و نیز تحقیقات اندیشمندان مدیریت موجب ارتقاء سطح دانش هایی در این زمینه می شود و این امر از سوئی زمینه استفاده مؤثرتر از فنون جدید مدیریت را توسط مدیران فراهم می کند و از سوی دیگر ارتباط و همکاری نزدیکتری میان مدیران و کارشناسان مدیریت ایجاد کرده موجب می شود که مدیران از مشاوران و کادر ستادی خود بهتر استفاده کنند.

• بهبود مهارت های مدیریت: منظور از بهبود مهارتهای مدیریت، ایجاد زمینه جهت تلفیق علم و عمل یعنی توانائی استفاده عملی از دانش مدیریت است. بخش مهمی از برنامه به پرورش مهارتهای عمومی مدیریت و تجزیه و تحلیل و چاره جوئی عملی برای مشکلات مدیریت سازمانها اختصاص یافته است.

- برنامه تحصیلی

بطور خلاصه برنامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی بصورت زیر می‏باشد که متعاقباً بشرح هر یک از آنها می‿پردازیم:

الف- دروس جبرانی:

تحقیق در عملیات

احتمال و آمار مهندسی

مدیریت عملیات I مقدماتی

اصول مدیریت و تئوری سازمان

ب- دروس اصلی

1

مدیریت سازمانهای پیچیده دیدگاه استراتژیک (با کارگاه آموزشی)

2

مدیریت منابع انسانی:- تحلیل رفتاری و مدیریت منابع انسانی (با کارگاه آموزشی)

مدیریت منابع مالی:- حسابداری مدیریت

- مدیریت مالی و اقتصاد مدیریت

- مدیریت تکنولوژی و نوآوری

- مدیریت طرحهای توسعه

7

مدیریت بازار:- بازاریابی

مدیریت اطلاعات:- سیستم های اطلاعات مدیریت

(با کارگاه آموزشی)

9

مهارت های عمومی مدیریت و مسائل جاری:

- مهارتهای عمومی مدیریت (کارگاه آموزشی)

10

- مسایل جاری مدیریت اجرائی واحدهای تولیدی، خدماتی و طرحهای عمرانی (سمپوزیوم)

11روش تحقیق2

22

(1) برای هر واحد کارگاه آموزشی ساعاتی برابر دو واحد نظری در نظر گرفته شده است.

ج- دروس اختیاری (5 یا 6 واحد)

1

مجموعه الف- مدیریت استراتژیک:

تحلیل محیط داخلی و بین المللی

- برنامه ریزی استراتژیک

- مدیریت تحول و اجرای برنامه های استراتژیک

- تحلیلی از استراتژیهای سازمانی موفق و ناموفق

- بازرگانی بین المللی

- پروژه

7

15

1

مجموعه ب: مدیریت تولید و عملیات:

- مدیریت تولید و عملیات پیشرفته

- پژوهش عملیات پیشرفته

- مدیریت واحدهای خدمات

اقتصاد مهندسی

- پروژه

13

د- سمینار و پایان نامه

پایان نامه

4

دفعات مشاهده: 17731 بار   |   دفعات چاپ: 1073 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 142 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3928