درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: برگزاری مدرسه بین‌المللی زمستانه رمزنگاری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۷ |
دانشگاه علم و صنعت ایران، اولین مدرسه زمستانی انجمن رمز ایران در زمینه امنیت اطلاعات و رمزنگاری را از 13 تا 14 بهمن ماه 1398 برگزار می‌نماید. عنوان مدرسه زمستانی، “رمزنگاری متقارن: از نظریه تا کاربرد” است. هدف مدرسه زمستانی فراهم کردن فرصتی برای محققان رمزنگاری به منظور فهم امنیت اولیه های رمزنگاری متقارن و همچنین مباحث در حال ظهور در این حوزه رمزنگاری است. این مدرسه، شامل نشست های آموزشی و همچنین سخنرانی های فنی است توسط سخنرانان کلیدی و همچنین کارشناسان ارائه خواهد شد. مدرسه زمستانی، مباحث زیر را در بر می گیرد: مقدمه ای بر رمزنگاری متقارن و حملات آماری، امنیت قابل اثبات از اولیه های رمزنگاری متقارن، رمزگذاری توام با احراز اصالت و بررسی اجمالی مسابقه رمزنگاری سبک وزن NIST، حملات جانبی کانال و پیاده سازی امن اولیه های رمزنگاری متقارن. برنامه مدرسه زمستانی به نحوی طراحی شده است که برای طیف گسترده ای از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین کارشناسان با سابقه رمزنگاری مفید باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4072