مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: پنجشنبه مورخ ۲۸ شهریور ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 98
:: جدول زمانبندی ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد 98
:: اطلاعیه ثبت نام ورودی های کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی سال 98
:: اطلاعیه تکمیلی ثبت نام، مدارک لازم ، شرایط و ضوابط ورودی های دکتری 98 پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه ثبت نام ورودی های دکتری پردیس دانشگاهی سال 98
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: دوره کارشناسی ارشد مدیریت سیستم و بهره وری ::

مدیریت سیستم و بهره وری

هدف از ایجاد این رشته، تربیت مدیر برای صنایع از طریق آموزش علوم و فنون مدیریت سیستم و بهره وری صنایع با تاکید بر روشهای نظام گرا به افرادی است که دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته های فنی و مهندسی باشند و انجام تحقیق در زمینه مشکلات نظام گرا مدیریت سیستم، و بهره وری سازمانهای صنعتی کشور و ارائه طریق برای بهبود مدیریت آنها می باشد.

فارغ التحصیلان این دوره دارای توانائی ها و قابلیت های زیر خواهند بود:

• مدیریت واحدهای صنعتی

• تجزیه و تحلیل مشکلات و نارسایی هائی سیستمی و نیز ارائه طریق برای بهبود بهره وری و نیز مدیریت آنها با استفاده از روشهای کمی و نظام گرا

• انجام تحقیق و بررسی در زمینه روشهای مدیریت و بهبود این روشها با توجه به شرایط فعلی کشور

"مصوب مشخصات کلی، برنامه و سرفصل دروس دوره کارشناسی ارشد مدیریت سیستم و بهره وری"

برنامه تحصیلی

بطور خلاصه برنامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد مدیریت سیستم و بهره وری بصورت زیر می باشد که متعاقباً به شرح هر یک از آنها می‏پردازیم:

الف - دروس اصلی

1برنامه ریزی استراتژیک3
2مدیریت منابع انسانی3
3مدیریت کیفیت جامع3
4مدیریت عملیات3
5سازماندهی و رهبری3
جمع15

ب- دروس تخصصی (حداکثر 9 واحد)

1

رفتار سازمانی

2

مهندسی فاکتورهای انسانی پیشرفته

بازاریابی

4

تئوری تصمیم گیری

(پیش نیاز درس- درس روشهای کمی در مهندسی صنایع)

5

2

پایان نامه

6

دفعات مشاهده: 41284 بار   |   دفعات چاپ: 1894 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 342 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3960