مدیریت دانشکده::
مستندات و فرمها::
پیوند با دانشگاه

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

:: اهدای لوح تقدیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران به دکتر مهران رضایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۶ |

اهدای لوح تقدیر انجمن تولید کنندگان فولاد ایران به عضو هیات علمی دانشگاه

در اختتامیه دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، لوح تقدیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به دکتر مهران رضایی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز) اهدا شد.
مراسم اختتامیه دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، با حضور شرکت های بزرگ فولادی و معدنی کشور در تاریخ 26 دی ماه 1398 برگزار شد که در آن، از دانشگاه علم و صنعت ایران و دکتر مهران رضایی (استاد دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه) به دلیل فعالیتهای ارزنده و تلاشهای وافر در بومی سازی، توسعه تکنولوژی و افزایش توان تامین پایدار داخلی در زنجیره آهن و فولاد کشور از سوی انجمن تولید کنندگان فولاد ایران تقدیر گردید.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران ضمن تبریک به دکتر رضایی، توفیقات روزافزون ایشان را آرزومند است.

دفعات مشاهده: 608 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.56 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4072