معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود:
 هو شهر اوله رحمه و اوسطه مغفره و اخره عتق من النار؛
رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم.
 (بحار الانوار، ج 93، ص 342)

:: گزارش جلسه تحلیل و هم اندیشی با موضوع «شرایط منطقه پس از شهادت سردار سلیمانی» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱ |
جلسه تحلیل و هم اندیشی با موضوع «شرایط منطقه پس از شهادت سردار سلیمانی» با سخنرانی آقای دکتر رضا سراج، کارشناس مسائل راهبردی ایران و منطقه، در مجتمع امام خمینی(ره) و با حضور حدود 70 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید. در بخش ابتدایی این جلسه، آقای دکتر سراج به تشریح شرایط حاکم بر منطقه و سیاست های دولت امریکا پس از انتخاب ترامپ پرداخت و ابعاد طراحی دشمن با زمینه سازی برای مجبور کردن ایران به سازش ویا درگیری در ابتدای دولت بعد از ترامپ را تشریح نمود. ایشان نحوه مواجهه کشور با این شرایط سخت و نقش حاج قاسم سلیمانی در این مواجهه را تبیین نمود. در ادامه با بیان این حقیقت که با شهادت سردار سلیمانی برآوردهای راهبردی دشمن کاملاً دگرگون شد و گفتمان جدیدی در منطقه و ایران با محوریت حذف نقش مخرب امریکا در منطقه شکل گرفت، به بیان این مطالب پرداختند که با اتفاقات دو هفته گذشته و حضور چند ده میلیونی مردم در مراسم تشییع سردار سلیمانی در شهرهای مختلف، عملاً نقشه بردن ایران به پرتگاه جنگ در دولت بعدی ترامپ نقش بر آب شده است.
ایشان همچنین به بیان جزئیات مربوط به حمله موشکی سپاه به مرکز عین الاسد پرداخته و ابعاد تلفات وارد بر این پایگاه امریکایی را مبتنی بر شواهد موجود بیان نمود. همچنین تحلیل جامعی از نحوه بروز اشتباه در سامانه پدافند هوایی و ساقط شدن پرواز اوکراینی که به شهادت جمعی از هموطنان عزیزمان گردید ارائه شد.
 در بخش دوم جلسه اساتید حاضر به بیان نکته نظرات خود و همچنین طرح پرسش از دکتر سراج نمودند. مطالب بیان شده توسط اساتید بر تحلیل شرایط آتی حاکم برمنطقه، راهبرد کشور در شرایط پیش رو، تحلیل جریان های غرب گرا در کشور پس از شهادت سردار سلیمانی و نحوه نقش آفرینی جبهه انقلاب اسلامی، اولویت های جنبش استادیبرای تحکیم و بسط نهضت مقاومت اسلامی و همچنین نیاز به تعمق و فعالیت موثرتر در فضاهای رسانه ای تمرکز داشت.
دفعات مشاهده: 763 بار   |   دفعات چاپ: 164 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4098