معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود:
 هو شهر اوله رحمه و اوسطه مغفره و اخره عتق من النار؛
رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم.
 (بحار الانوار، ج 93، ص 342)

:: جلسه سخنرانی و هم اندیشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۹ |
از اساتید گرانقدر دعوت می شود در جلسه سخنرانی و هم اندیشی که با عنوان «تحلیل شرایط منطقه و جبهه مقاومت در دوران پس از شهادت سردار سلیمانی» با حضور سردار دکتر سراج در روز یکشنبه 29 دی ماه در محل مجتمع امام خمینی(ره) برگزار می شود حضور به هم رسانید.
برای حضار گواهی حضور در دوره هم اندیشی صادر خواهد شد.
دفعات مشاهده: 660 بار   |   دفعات چاپ: 186 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4098