معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود:
 هو شهر اوله رحمه و اوسطه مغفره و اخره عتق من النار؛
رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم.
 (بحار الانوار، ج 93، ص 342)

:: بیانیه بسیج اساتید پیرامون حوادث اخیر و هتک حرمت دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ |

بیانیه بسیج اساتید پیرامون وقایع اخیر و هتک حیثیت دانشگاه علم و صنعت ایران
واتقوا فتنه لا تصیبن الذین ظلموا منکم خاصه واعلموا ان الله شدید العقاب
در روزهای اخیر که شاهد صف‌آرایی تمام قد جبهه استکبار و ایادی ملعون آن در تقابل با انقلاب اسلامی در گستره جبهه مقاومت بودیم و خون سردار رشیدمان حاج قاسم سلیمانی به طور ناجوانمردانه‌ای به زمین ریخت، سیلی سخت انتقام سپاه پاسدارن و موشک‌باران پایگاه آمریکایی عین‌الاسد که پاسخی قاطع به گستاخی آمریکای جنایتکار بود و به اذعان دوست و دشمن صدای شکسته شدن استخوان‌های ابرقدرت عصر را به گوش همگان رساند، مرهمی بر دل دلسوزان اسلام و انقلاب بود.
متأسفانه حادثه سقوط هواپیمای مسافربری که با اشتباه پدافند هوایی کشور و شیطنت و تحرکات نیروهای آمریکایی منجر به از دست دادن تعدادی از هم‌دانشگاهیان و هموطنان عزیز و مسافرینی از سایر کشورها شد، داغ مجددی بر دل همگان نهاد. در این میان ایادی استکبار و زورگویان فرصتی یافتند تا به گمان باطل و پوچ خویش با دست آویزکردن اتفاق صورت گرفته، فتح عظیم جبهه مقاومت در شکستن هیمنه پوشالی ابرقدرت عصر را به حاشیه رانده و با جریان‌سازی رسانه‌ای و هجمه تبلیغاتی سنگین سعی کنند صدای شکسته شدن استخوان‌های قداره بندان عصر را در غوغای خود پنهان کنند. این جریان با طراحی رسانه‌های معاند و در صدر آن‌ها رسانه دولتی انگلیس خبیث و نقش‌آفرینی مستقیم سفیر سیاه‌رو و گستاخ روباه پیر و پشتوانه همه جانبه ترامپ و پامپئو شکل گرفت و متأسفانه همراهی قشری از فریب خوردگان و شیفتگان غرب بویژه سلبریتی‌های خودفروخته را در پی داشت.
این جریان به زعم باطل خود گمان کردند با ساختارشکنی و سردادن شعارهای وقیحانه و اقدامات گستاخانه می‌توانند مرهمی بر زخم عین الاسد نهاده و یکصدایی، یکپارچگی و وحدت بی‌بدیل امت اسلامی را که به برکت خون شهید سلیمانی شکل گرفت کم‌رنگ نمایند. دریغ از اینکه نشانه‌های اضمحلال قدرت شیطانی آمریکا با طلایه‌داری جریان مقاومت روشن‌تر از آن است که با این صحنه‌آرایی‌هایی رسانه‌ای بتوان سرپوش بر آن نهاد.
در این شرایط خطیر که نیاز به تبیین و روشنگری توسط اقشار مرجع و روشن‌بین وجود دارد، متأسفانه در روزهای گذشته نامه‌ای گستاخانه با تحلیل‌های بسیار سطحی و عبارات وقیحانه توسط یکی از استادنماهای بازنشسته دانشگاه علم و صنعت منتشر شد که عموم اساتید دانشگاه را از حیث بی‌ادبی، بی‌مقداری و کج‌فهمی در مطالب منتشر شده در بهت و حیرت فرو برد. انتشار این نامه با محتوای سطحی و تحلیل‌های عاری از ارزش با نام دانشگاه علم و صنعت که طلایه‌دار روشنگری انقلابی و فضیه دانشگاه‌ها است، همه را به انزجار از این حد از وقاحت و گستاخی واداشت.
با عنایت به این اتفاق تأسف‌بار روی‌داده و گستاخی صورت گرفته، بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ضمن انزجار از این حرکت بی‌مایه، اعاده حیثیت و پاک کردن این لکه ننگ از وجهه اساتید انقلابی دانشگاه علم و صنعت را برخورد فرض می‌دارد. لذا به جد از مسئولین محترم دانشگاه مطالبه می‌نماید که برای دفاع از حیثیت اساتید، دانشجویان و کارمندان فهیم دانشگاه، با فردی که زمینه این هتک حیثیت را فراهم آورده برخورد جدی و قاطع کرده و ضمن اعلام موضع صریح در این خصوص از حضور ایشان در دانشگاه ممانعت به عمل آورد. امید است با تحقق این مطالبه به حق توسط مسئولین دانشگاه نیازی به اقدام دیگر از طرف اساتید انقلابی دانشگاه برای رفع لکه ننگ مذکور و اعاده حثیت انقلابی دانشگاه نباشد.
والسلام علیم و رحمه‌الله
بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران
دی ماه 98
دفعات مشاهده: 657 بار   |   دفعات چاپ: 154 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر