اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: فراخوان دبیرخانه مدیریت سبز برای انجام طرح های مطالعاتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۵ |

فراخوان دبیرخانه مدیریت سبز برای انجام طرح های مطالعاتی

با استناد به مصوبه مورخ 1398/10/26شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه، دبیرخانه مدیریت سبز دانشگاه درصدد است انجام طرحهای مطالعاتی زیر را از طریق فراخوان به اعضای هیأت علمی دانشگاه محول نماید.
1. پایش جامع وضعیت موجود دانشگاه از نظر شاخص های مدیریت سبز
2. تهیه نقشه راه و برنامه راهبردی دانشگاه در حوزه مدیریت سبز
3.  تهیه برنامه جامع مدیریت پسماند
4.  علاوه بر عناوین فوق، سایر طرحهای مطالعاتی مرتبط با مدیریت سبز که در سطح دانشگاه علم و صنعت ایران قابل اجرا باشد و نتایج آن بتواند به طور عملیاتی، مورد بهره برداری قرار گیرد قابل بررسی است.
شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه، در این راستا از اعضای هیأت علمی علاقه مند که دارای تخصص و تجارب مرتبط در هریک از محورهای فوق می باشند دعوت نموده است طرح پیشنهادی (پروپوزال) خود را به منظور بررسی و داوری، حداکثر تا تاریخ  5 بهمن 1398 به دبیرخانه مدیریت سبز دانشگاه ارائه نمایند.
مطابق فراخوان دبیرخانه مدیریت سبز دانشگاه، در طرح های پیشنهادی باید محورهای زیر مورد توجه قرار گیرند:
- سوابق علمی و اجرائی مجری در ارتباط با موضوع طرح
- معرفی همکاران
- تشریح اهداف عملیاتی و دستاوردهای قابل بهره برداری حاصل از طرح
- مراحل و زمانبندی انجام طرح
- برآورد هزینه های مورد نیاز
- سایر موارد، حسب موضوع و به تشخیص مجری
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با دبیرخانه مدیریت سبز دانشگاه به طرق زیر، تماس حاصل نمایند:
خطوط داخلی: 2281 (دبیر شورای راهبری مدیریت سبز) و 3930 ( کارشناس دفتر مدیریت سبز)
خطوط مستقیم: 77240402  (دبیر شورای راهبری مدیریت سبز) و 77240308 (کارشناس مدیریت سبز)
پست الکترونیکی:  gmanagementiust.ac.ir
آدرس دبیرخانه: دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان مرکزی، طبقه همکف، مرکز برنامه، بودجه و طرح دبیرخانه مدیریت سبز