معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود:
 هو شهر اوله رحمه و اوسطه مغفره و اخره عتق من النار؛
رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم.
 (بحار الانوار، ج 93، ص 342)

:: پیام تسلیت بسیج اساتید به مناسبت سانحه سقوط هواپیما ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۱ |
سانحه سقوط هواپیمای مسافربری و در گذشت جمع کثیری از هموطنان ارجمند و تعدادی از دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران به ویژه برادر بزرگوار همکار محترم آقای دکتر اشرفی ( عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک) موجب تأسف و تأثر شدید گردید. درگذشت این عزیزان که از سرمایه های ارزشمند برای کشور بوده اند را به جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران و به خصوص به خانواده محترم آقای دکتر اشرفی تسلیت گفته و از درگاه خداوند متعال برای درگذشتگان این سانحه، غفران الهی و برای بازماندگان صبر آرزومندیم.
دفعات مشاهده: 668 بار   |   دفعات چاپ: 152 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4098