اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: کسب عنوان نخست در مسابقه مقاله برتر چاپ شده در حوزه علوم اعصاب کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ |

کسب عنوان نخست در مسابقه مقاله برتر چاپ شده در حوزه علوم اعصاب کشور

در هشتمین دوره مسابقات مقاله برتر چاپ شده در حوزه علوم اعصاب کشور، مقاله دانشجوی مهندسی برق دانشگاه به عنوان برتر دست یافت.
مسابقه مقاله برتر چاپ شده در مجلات حوزه علوم اعصاب کشور،  به صورت سالانه در معتبرترین کنفرانس علوم اعصاب ایران برگزار می شود و در آن، مقالات چاپ شده کشور در مجلات برتر دنیا در حوزه علوم اعصاب، مورد ارزیابی قرار می گیرند که در سال جاری و در هشتمین دوره برگزاری این مسابقه، مقاله چاپ شده توسط مهندس محمدباقر خامه چیان (از آزمایشگاه تحقیقاتی علوم و مهندسی اعصاب دانشکده مهندسی برق دانشگاه، تحت نظارت دکتر محمدرضا دلیری)، به عنوان برترین مقاله انتخاب شد.
لازم به ذکر است که این مقاله در مجموعه مقالات آکادمی علوم ایالات متحده آمریکا با ضریب تاثیر 58/9 و شاخص H ۶۹۹ در سال جاری به چاپ رسیده است.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، این موفقیت علمی را به مهندس خامه چیان و دکتر دلیری تبریک گفته، دوام توفیقات این عزیزان را آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 686 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4072