معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: دانشجویان برگزیده « اولین مسابقه پوستر کارآموزی برتر» ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۱ |
     در مراسم «جشن تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی، پژوهشی دانشگاه» سه دانشجوی برگزیده دانشگاه «اولین مسابقه پوستر کارآموزی برتر» لوح تقدیر و هدیه ویژه خود را دریافت کردند.
     در این جشن خانم طاهره شمسی (دانشجوی دانشکده مهندسی برق)، آقای محمدرضا رستم خانی (دانشجوی دانشکده مهندسی عمران) و خانم نرگس ساکی (دانشجوی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز ) لوح تقدیر و هدیه ویژه خود را از سوی آقایان دکتر ازگلی مدیرکل دفتر مرکزی ارتباط با صنعت و خدمات فناوری و مسئول سامانه ملی کارآموزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، دکتر ذاکری رئیس دانشگاه و دکتر واحدی معاون آموزشی دانشگاه دریافت داشتند.
     شایان ذکر است علاوه بر دریافت لوح تقدیر با امضای رئیس دانشگاه، هدیه ای کمک آموزشی توسط شرکت هیرمند به دانشجویان برگزیده اهدا شد.
دفعات مشاهده: 349 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054