مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: چهارشنبه مورخ ۷ اسفند ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
:: دورۀ کارشناسی ارشد آموزش مهندسی
:: نشست و تبادل نظر با موضوع ارزیابی درونی کیفیت گروه آموزشی
:: اخبار
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ کتاب: "فتنه ها"/ 16 دی 1398
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: انعقاد توافق‌نامه همکاری بین عضو هیأت علمی دانشکده صنایع و شبکه تشخیص آزمایشگاهیان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱ |

در ایام بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور، توافق‌نامه همکاری با موضوع «تجاری سازی سامانه یکپارچه مدیریت آزمایشگاهی (سیما) در شبکه‌های بهداشتی و درمانی آزمایشگاه‌های علوم پزشکی و شبکه‌های تشخیص طبی بخش خصوصی» بین دانشگاه علم و صنعت ایران، شبکه تشخیص آزمایشگاهیان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر محمدرضا رسولی (عضو هیأت علمی دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت) امضا شد. به موجب این تفاهم‌نامه طرفین متعهد می‌شوند که زمینه لازم برای استقرار راهکار سیما در شبکه‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی را فراهم نمایند. همچنین انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی مشترک و برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های مرتبط از مفاد این تفاهم‌نامه می‌باشد.
در این جلسه سرکار خانم دکتر حجازی به عنوان نماینده دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن ابراز خرسندی از گسترش تعاملات فی‌مابین، این تفاهم‌نامه را سرآغاز توسعه ارتباط دانشگاه با حوزه سلامت دانستند. در این جلسه دکتر رسولی این فرصت همکاری را بستری برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی مشترک در حوزه فناوری اطلاعات سلامت و با قابلیت تعامل با پرونده الکترونیک سلامت دانستند. همچنین دکتر ازقندی (مدیر شبکه تشخیص آزمایشگاهیان) با یادآوری تجربه موفق توسعه اولیه سامانه سیما از این راهکار به عنوان دستاورد مهم حوزه تشخیص طبی نام بردند. دکتر میرناطقی (عضو هیات مدیره شبکه تشخیص آزمایشگاهیان) نیز با بیان ضعف‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه سلامت، بخصوص بخش تشخیص طبی؛ عنوان کردند که یکپارچه‌سازی اطلاعات در بستر سامانه سیما راه برون رفت از این مشکلات و چالش‌ها است. دکتر بهنام طالبی در این جلسه به عنوان نماینده دفتر برنامه‌ریزی و امور فناوری حضور داشتند.
دفعات مشاهده: 159 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

مطالب مشابه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4054