معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: با حضور معاون رییس جمهور، مراسم روز پژوهش و فناوری در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۳۰ |
مراسم روز پژوهش و فناوری در دانشگاه، ۲۵ آذرماه ۹۸ با حضور دکتر عیسی کلانتری (معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست)، اعضای هیات رییسه و هیات علمی دانشگاه در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با تبریک هفته و روز پژوهش و خیرمقدم گویی به معاون رییس جمهور، به تدوین و اجرای برنامه راهبردی طی بیست سال گذشته در دانشگاه اشاره و با تاکید بر اینکه سرمایه های انسانی دانشگاه، اساتید فرهیخته و دانشجویان نخبه هستند، افزود: دانشگاه علم و صنعت ایران با تکیه بر سرمایه های خویش، توانسته است در رتبه بندی های جهانی جایگاه خوبی کسب نماید و در حال تثبیت این جایگاه است.

رییس دانشگاه با اشاره به انتخاب دانشگاه علم و صنعت ایران در زمره یکی از پنج دانشگاه برتر کشور از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای قرار گرفتن در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان، گفت: در این دانشگاه قله هایی تعریف شده است که جمل و نقل و فناوری های نوظهور از آن جمله اند و امیدواریم با همت همه دانشگاهیان خود و سوق دادن فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی به حوزه های بین رشته ای بتوانیم جایگاه دانشگاهمان را بیش از پیش ارتقا دهیم.

دکتر ذاکری با تصریح بر این نکته که اثرات اجتماعی فعالیت اساتید و نخبگان باید در زندگی روزمره مردم مشهود باشد، ابراز امیدواریم کرد اثرات اجتماعی تحقیقات در تعریف پروژه های تحصیلات تکمیلی و تحقیقات کاربردی لحاظ شود و تحقیقات دانشگاهی به سمت حل مسایل واقعی کشور حرکت کند.

رییس دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اهمیت ارتباطات صنعتی و تلاش برای رفع مشکلات صنعت، از کسب رتبه نخست توسط دانشگاه علم و صنعت ایران در زمینه کسب درآمد اختصاصی ناشی از فعالیت صنعتی در بین دانشگاههای کشور مطابق اعلام وزارت علوم خبر داد و اظهار امیدواری کرد در سال های آتی نیز همین روند برای فعالیت های صنعتی و فناورانه دانشگاه دنبال شود.
سخنران ویژه این مراسم، دکتر عیسی کلانتری (معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست) بود. وی نیز با تبریک هفته پژوهش، حضور در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران را فرصتی مغتنم برای آشناسازی دانشگاه با نیازمندیهای این سازمان دانست. وی با بیان این مطلب که درگذشته طبیعت قدرت بازپروری و پالایش خود را داشته ولی اکنون با پیشرفت تکنولوژی، سرعت تخریب در کره زمین به حدی بالا رفته که طبیعت دچار تخریب گسترده و بحران شده است؛ گفت: یکی از اصول توسعه پایدار، حفظ منابع نسل بعد است و ما با مصرف بیش اندازه، عملا آب شیرین، سوخت های فسیلی و جنگل ها را نابود و شرمنده نسل های بعد از خود خواهیم بود.

دفعات مشاهده: 633 بار   |   دفعات چاپ: 75 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4061