معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

مسابقه کتابخوانی دانشجویان

ملاقات های عمومی معاونت

:: گزارش کارگاه آشنایی با مخاطرات موادمخدر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲۳ |
در راستای اجرای طرح استاد مشاور، کارگاه آشنایی با مخاطرات مواد مخدر توسط مرکز مشاوره در تاریخ // در دانشکده صنایع برگزار گردید. مدرس کارگاه جناب آقای دکتر غلامیان بودند.
هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی دانشجویان با مخاطرات مواد مخدر جدید بود. در این کارگاه آقای دکتر به توضیح چندین نوع مواد مخدر صنعتی و سنتی و تاثیرات آن بر روی روح و جسم مصرف کننده پرداختند.
همچنین ایشان با ارائه چند مثال علنی در جامعه مهمترین آثار مصرف مواد را بررسی کردند.
دفعات مشاهده: 787 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد