مدیریت دانشکده::
تاریخ

امروز: سه شنبه مورخ ۱۹ فروردین ۱۳۹۹

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری جشن مجازی نیمه شعبان به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران / سخنرانی دکتر انوشه /21فروردین1399
:: مسابقه فرهنگی کارکنان و اساتید/ جنبش فردای بهتر/ 16 فروردین 1398
:: تقدیر از دانشجویان برگزیده پژوهشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۹ |

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده مهندسی پیشرفت می رساند:

معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی پیشرفت در نظر دارد به مناسب هفته پژوهش در روز یکشنبه هفته آینده مورخ 23/9/98 طی نشستی از دانشجویان برگزیده پژوهشی تقدیر و تشکر به عمل آورد، لذا تقاضامند است سوابق پژوهشی خود را شامل (مقاله+ کتاب+کارگاه آموزشی + کسب جوایز پژوهشی و...) حداکثر تا  روز جمعه مورخ 22/9/98 به ایمیل آقای بخشی کارشناس پژوهش دانشکده به نشانی:r_bakhshiiust.ac.ir  ارسال نمایید.
تلفن تماس جهت راهنمایی:733228032
دفعات مشاهده: 730 بار   |   دفعات چاپ: 92 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4072