درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش کارگاه آشنایی با مخاطرات موادمخدر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۹ |
در راستای اجرای طرح استاد مشاور، کارگاه آشنایی با مخاطرات مواد مخدر توسط مرکز مشاوره در تاریخ ٩٨/٩/١٨ در دانشکده صنایع برگزار گردید. مدرس کارگاه جناب آقای دکتر غلامیان بودند.
هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی دانشجویان با مخاطرات مواد مخدر جدید بود. در این کارگاه آقای دکتر به توضیح چندین نوع مواد مخدر صنعتی و سنتی و تاثیرات آن بر روی روح و جسم مصرف کننده پرداختند.
همچنین ایشان با ارائه چند مثال علنی در جامعه مهمترین آثار مصرف مواد را بررسی کردند.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4072