مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: یکشنبه مورخ ۴ اسفند ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
:: دورۀ کارشناسی ارشد آموزش مهندسی
:: نشست و تبادل نظر با موضوع ارزیابی درونی کیفیت گروه آموزشی
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ کتاب: "فتنه ها"/ 16 دی 1398
:: برگزاری نشست مدیران محترم فرهنگی دانشکده ها با سرپرست محترم معاونت فرهنگی و اجتماعی / 17 دی 1398
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: برگزاری اولین جلسه هیأت مؤسس کانون دانش آموختگان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۷ |

ایده تأسیس کانون دانش‌آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران در راستای اهداف انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران در تابستان 1398 مورد توجه جمعی از فارغ‌التحصیلان و اساتید دانشکده صنایع قرار گرفت و با برقراری اولین جلسه مشورتی در تاریخ 25/ 5/ 1398 هماهنگی‌های لازم در حضور ریاست محترم وقت دانشکده انجام شد. اهداف ذیل در تأسیس این کانون مورد توجه قرار گرفت:
1- ایجاد کانونی که بتواند علاوه بر ایجاد فضایی صمیمانه و منسجم با فارغ‌التحصیلان و دانشکده، در جهت رفع مشکلات علمی و تحقیقاتی و توسعه علمی و به روز نمودن دانش فارغ‌التحصیلان و ایجاد و معرفی فرصت‌های شغلی ونیز مشاوره به فرزندان اعضاء در جهت انتخاب مسیر پیشرفت یاری دهد.
 2- کانون بتواند دانشکده صنایع را جهت ماموریت‌های آموزشی و پژوهشی و ارتباط بهتر با صنعت و ارتقاء شرایط بهتر تحصیل دانشجویان  یاری رساند .
 3- با توجه به اهمیت رونق تولید ملی در کشور، کانون بتواند با روش‌های مختلف به رونق بازار کسب و کار اعم از تولیدی و خدماتی کمک نماید.
 4- با توجه به رویکرد وسیع رشته مهندسی صنایع در آموزش مسایل فنی، علوم انسانی و اقتصادی به دانش‌آموختگان خود، کانون در جهت تحقق مسئولیت‌های اجتماعی اعضاء با تحلیل و بررسی مسائل روز جامعه، اقدام به ارائه‌ی راهکارهای مناسب به نهادهای کشور می‌نماید.
دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1352 تأسیس شده و تاکنون موفق به تربیت حدود پنج‌هزار فارغ‌التحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا نموده است که تعداد قابل توجهی از این فارغ‌التحصیلان در بسیاری از حوزه‌های علمی و اجرایی کشور و حتی در جهان موفقیت‌های زیادی کسب کرده‌اند. لذا برای شناسایی و استفاده از این ظرفیت بالا گروه‌های مختلفی در فضای مجازی و سایت کانون راه اندازی گردید.

بررسی و مطالعات انجام شده بر روی دانشگاه‌های بزرگ کشور و جهان، نیاز به هیئت موسس قوی که پس از راه اندازی بتواند بعنوان هیئت امنا نقش نظارت و سیاست‌گذاری برعهده داشته باشد ضروری تشخیص داده شد. لذا در تاریخ 1398/09/06 با حضور ریاست دانشکده و سی و دو نفر از فارغ‌التحصیلان و اساتیدی که حداقل بیست سال سابقه‌ی درخشان در صنعت و دانشگاه را داشته‌اند، اولین نشست هیئت موسس برگزار گردید. در این نشست آئین‌نامه اجرایی کانون به تصویب رسید و مقرر گردید در تاریخ 1398/11/16 اولین جلسه عمومی کانون برگزار گردد و در آن جلسه علاوه بر انتخاب اعضای شورای مرکزی کانون از تعدادی اساتید پیشکسوت تجلیل به عمل آید.

آدرس سایت کانون دانش‌آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی صنایع: afcie.iust.ac.ir
دفعات مشاهده: 287 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4054